Saturday, February 27, 2021

The Craft: Legacy (2020) Trailer Filma

Službenu trailer objavljen je za “The Craft: Legacy”, novi Blumhouseov natprirodni triler o grupi srednjoškolki koji eksperimentiraju s crnom magijom i vještičarenjem.

U glavnim ulogama Cailee Spaeny (Loša vremena u El Royaleu), Gideon Adlon (Blockers), Lovie Simone (Greenleaf) i Zoey Luna (Pose), film je djelomično ponovno pokretanje, dijelom nastavak kultnog horora iz srednje škole iz 1996. u kojoj su Fairuza Balk, Neve Campbell, Robin Tunney i Rachel True glumile četiri odbačene srednjoškolke koje tvore koven vještica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovaj film, u kojem također glume Michelle Monaghan i David Duchovny, u velikoj mjeri slijedi istu premisu kao i originalni film: četiri tinejdžerice dobivaju više nego što su se nadale kad počnu izvoditi čarobnjačke čarolije na studentima koji im se ne sviđaju.

Triler produkcije Jasona Bluma napisala je i režirala glumica Zoe Lister-Jones, koja je prije toga redateljski debi imala u indie filmu “Band Aid” iz 2017. godine.

The Craft: Legacy Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Blumhouseovu nastavku kultnog hita THE CRAFT, četvorka ambicioznih tinejdžerskih vještica dobiva više nego što su predviđale dok se naslanjaju na svoje novootkrivene moći.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna, Michelle Monaghan, David Duchovny, Nicholas Galitzine, Julian Grey, Donald MacLean Jr.
Redatelj: Zoe Lister-Jones
Scenarist: Zoe Lister-Jones
Žanr Filma: Drama, Fantazija, Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

The One Season 1 (2021) Trailer Serije

"The One" nova je Netflixova originalna serija za koju je objavljen službeni trailer. Serija...

Senior Moment (2021) Trailer Filma

William Shatner stariji je građanin kojem je vozačka dozvola suspendirana u laganoj komediji "Senior...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU