Thursday, May 13, 2021

The Craft: Legacy (2020) Trailer Filma

Službenu trailer objavljen je za “The Craft: Legacy”, novi Blumhouseov natprirodni triler o grupi srednjoškolki koji eksperimentiraju s crnom magijom i vještičarenjem.

U glavnim ulogama Cailee Spaeny (Loša vremena u El Royaleu), Gideon Adlon (Blockers), Lovie Simone (Greenleaf) i Zoey Luna (Pose), film je djelomično ponovno pokretanje, dijelom nastavak kultnog horora iz srednje škole iz 1996. u kojoj su Fairuza Balk, Neve Campbell, Robin Tunney i Rachel True glumile četiri odbačene srednjoškolke koje tvore koven vještica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovaj film, u kojem također glume Michelle Monaghan i David Duchovny, u velikoj mjeri slijedi istu premisu kao i originalni film: četiri tinejdžerice dobivaju više nego što su se nadale kad počnu izvoditi čarobnjačke čarolije na studentima koji im se ne sviđaju.

Triler produkcije Jasona Bluma napisala je i režirala glumica Zoe Lister-Jones, koja je prije toga redateljski debi imala u indie filmu “Band Aid” iz 2017. godine.

The Craft: Legacy Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Blumhouseovu nastavku kultnog hita THE CRAFT, četvorka ambicioznih tinejdžerskih vještica dobiva više nego što su predviđale dok se naslanjaju na svoje novootkrivene moći.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna, Michelle Monaghan, David Duchovny, Nicholas Galitzine, Julian Grey, Donald MacLean Jr.
Redatelj: Zoe Lister-Jones
Scenarist: Zoe Lister-Jones
Žanr Filma: Drama, Fantazija, Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU