Thursday, May 13, 2021

The Croods: A New Age (2020) Trailer Filma

Pogledajte službenu najavu za “The Croods: A New Age”, dugo očekivani nastavak animiranog filma DreamWorks iz 2013. o bliskoj obitelji prapovijesnih špiljskih ljudi predvođenih tvrdoglavim patrijarhom lovaca i sakupljača Grugom koji je preživio apokaliptiku događaj uz pomoć ekscentričnog i inventivnog dječaka po imenu Guy.

Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman i Clark Duke vratili su se kako bi posudili svoje glasove u nastavku, u kojem se obitelj Croods i Guy preseljavaju u rajsku utvrđenu zemlju u kojoj hrana raste na drveću. i gdje opasnost živi s druge strane velikog zida.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U međuvremenu, glumačkoj postavi pridružuju se dobitnik Emmyja Peter Dinklage (Game of Thrones) i Leslie Mann (Blockers) koji glume Phila i Hope Betterman (“naglasak na boljem”). Oni su hipi-dippy farmer par koji žive u raju sa svojom kćerkom tinejdžericom Dawn (glas joj daje glumica “Ratova zvijezda” Kelly Marie Tran).

Bettermanovi pozivaju Croods i Guya u njihov idilični dom. Ali njihova gruba vanjska strana i njihovi staromodni načini ne stoje dobro na mjestu gdje su lov i ubojstva prošlost.

The Croods: A New Age Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Croods su preživjeli svoj popriličan udio opasnosti i katastrofa, od zubastih pretpovijesnih zvijeri do promatranja njihove kćeri kako gleda srce novog dečka. Ali sada se suočavaju s nečim što će njihov čopor potresati do temelja i natjerati ih da preispitaju sve što drže istinom: drugu obitelj.

Croodsima treba novo mjesto za život. Dakle, prva pretpovijesna obitelj kreće u svijet u potrazi za sigurnijim mjestom koje će nazvati domom. Kad otkriju idiličan zidani raj koji udovoljava svim njihovim potrebama, misle da su njihovi problemi riješeni … osim jedne stvari. Tamo već živi još jedna obitelj: Bettermans.

Bettermanovi (naglasak na “boljima”) – sa svojom razrađenom kućicom na drvetu, nevjerojatnim izumima i navodnjavanim hektarima svježih proizvoda – nekoliko su koraka iznad Croodsa na evolucijskoj ljestvici. Kad Croodove prime kao prve domaćine na svijetu, nedugo zatim napetosti dosežu prijelomnu točku.

Taman kad se sve čini izgubljeno, nova će prijetnja potaknuti obje obitelji na epsku avanturu izvan sigurnosti zida, koja će ih prisiliti da prihvate svoje razlike, crpe snagu jedni od drugih i zajednički grade budućnost.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman, Clark Duke, Leslie Mann, Peter Dinklage, Kelly Marie Tran
Redatelj: Joel Crawford
Scenarist: Kirk DeMicco, Dan Hageman
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU