Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Devil All the Time (2020) Trailer Filma

The Devil All the Time (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Netflix je objavio prvi službeni trailer za film “The Devil All the Time”, južnjački gotički triler gdje glumi Spider-man Tom Hollanda s Robertom Pattinsonom, Jasonom Clarkeom, Rileyjem Keoughom, Sebastianom Stanom, Billom Skarsgardom i Mia Wasikowska.

Zasnovana na istoimenom nagrađivanom romanu Donalda Raya Pollocka, zločinačka drama u malom gradu proteže se vrijeme između Drugog svjetskog rata i rata u Vijetnamu da bi ispričala višegeneracijsku poslijeratnu priču o mladiću (glumi ga Holland) koji se našao kako štiti svoju obitelj od grada prepunom korupcije i brutalnosti.

- Advertisement -

Pattinson igra zvijezde kao nečasnog propovjednika; Clarke i Keough su upleteni par, a Stan je krivi šerif. U sporednoj postavi nalaze se i Haley Bennett, Eliza Scanlen, Harry Melling i Pokey LaFarge.

Film je režirao i ko-adaptirao redatelj Antonio Campos, čije zasluge uključuju produkciju indie trilera “Martha Marcy May Marlene”, kao i režiju trilera “Simon Killer” i “Christine”. Campos je režirao i nekoliko epizoda kriminalističke antologije iz serije “Griješnik”.

The Devil All the Time Film u kinima od Septembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

U Knockemstiffu, Ohaju i susjednim zaleđima, zlobni likovi – nečasni propovjednik (Robert Pattinson), uvrnuti par (Jason Clarke i Riley Keough) i prevareni šerif (Sebastian Stan) – konvergiraju se oko mladog Arvina Russela (Tom Holland) kao bori se protiv zlih sila koje prijete njemu i njegovoj obitelji.

Prostirući se između Drugog svjetskog rata i rata u Vijetnamu, redatelj Antonio Campos ‘Đavola SVE VRIJEME čini zavodljiv i užasan krajolik koji leži pravednicima korumpiranim. Ova sumnjiva, fino isprepletena priča prilagođena je iz nagrađivanog romana Donalda Raya Pollocka.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Tom Holland, Robert Pattinson, Jason Clarke, Riley Keough, Sebastian Stan, Bill Skarsgard, Mia Wasikowska. Haley Bennett, Eliza Scanlen, Harry Melling, Pokey LaFarge
Redatelj: Antonio Campos
Scenarist: Antonio Campos, Paulo Campos
Žanr Filma: Drama, Triler
Trajanje filma: 138 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -