Wednesday, March 3, 2021

The Devil Below (2021) Trailer Filma

Will Patton veteran je rudar ugljena koji pokušava loviti podzemno demonsko čudovište u novom horor filmu “The Devil Below”, za koji je objavljena službeni trailer.

Režiran od strane nadzornika vizualnih efekata, Bradleya Parkera, koji je prethodno vodio horor “Chernobyl Diaries” u stilu snimaka, film prati grupu od četiri amaterska istražitelja dok istražuju staro, napušteno nalazište za vađenje ugljena smješteno u malom gradu Apalača . Ubrzo otkrivaju da je podzemno nalazište đavolske zvijeri koja je već ubila neke mještane. Čini se da lokalno stanovništvo želi rezultat.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz Willa Pattona (Halloween, Močvarna stvar 2018.), u glumačkoj postavi još su Adan Canto (Određeni preživjeli, X-Men: Days of Future Past), Alicia Sanz (Od sumraka do zore: serija), Jonathan Sadowski (Smrtni na TV-u) Oružje) i Chinaza Uche (Dickinson).

The Devil Below u kinima od Marta, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Skupina od četiri amatera avanturista koji su se specijalizirali za istraživanje udaljenih i napuštenih mjesta posjetit će Shookum Hills, grad u zabačenim Apalačkim planinama, koji je prije desetljeća napušten zbog misteriozne vatre u rudniku ugljena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Adan Canto, Wall Patton, Alicia Sanz, Jonathan Sadowski, Nathan Phillips, William Mark McCullough, Chinaza Uche, Kevin Wayne
Redatelj: Bradley Parker
Scenarist: Stefan Jaworski, Eric Scherbarth
Žanr Filma: Horor, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma The Devil Below:

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU