Wednesday, May 12, 2021

The Dry (2021) Trailer Filma

Eric Bana otvara stare emocionalne rane u službenom međunarodnom traileru za predstojeći australski misteriozni kriminalistički triler “The Dry”.

Temeljen na istoimenom najprodavanijem kriminalističkom romanu australske autorice Jane Harper, film Bana vidi kao saveznog agenta koji se vraća u svoj mali ruralni grad gdje se nalazi uronjen u istragu tragičnog ubojstva-samoubojstva svog prijatelja iz djetinjstva, samo da bi se otkrila iznenađujuća veza s desetljećima starim neriješenim slučajem ubojstva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U režiji australskog filmaša Roberta Connollyja iz filmova “Paper Planes” i “Underground: The Julian Assange Story”, u australskom filmu glume i Genevieve O’Reilly, Matt Nable, James Frecheville, Keir O’Donnell, BeBe Bettencourt i Miranda Tapsell.

The Dry Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Kad se savezni agent Aaron Falk (Eric Bana) vrati u svoj grad nakon više od dvadeset godina kako bi prisustvovao sprovodu svog prijatelja iz djetinjstva Lukea, koji je navodno ubio svoju suprugu i dijete prije nego što si je oduzeo život – žrtva ludila koje je poharalo ovu zajednicu nakon više od desetljeća suše. Kad Falk nevoljko pristane ostati i istražiti zločin, otvara staru ranu – smrt 17-godišnje Ellie Deacon. Falk počinje sumnjati da su ova dva zločina, razdvojena desetljećima, povezana. Dok se bori da dokaže ne samo Lukovu nevinost, već i vlastitu, Falk se nađe suprotstavljen predrasudama prema njemu i nesklonom bijesu prestrašene zajednice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Eric Bana, Genevieve O’Reilly, Matt Nable, James Frecheville, Keir O’Donnell, Sam Corlett, Martin Dingle Wall, BeBe Bettencourt, Miranda Tapsell
Redatelj: Robert Connolly
Scenarist: Robert Connolly, Harry Cripps
Žanr Filma: Krimi, Drama, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA | Australia
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU