Saturday, February 27, 2021

The Dry (2021) Trailer Filma

Eric Bana otvara stare emocionalne rane u službenom međunarodnom traileru za predstojeći australski misteriozni kriminalistički triler “The Dry”.

Temeljen na istoimenom najprodavanijem kriminalističkom romanu australske autorice Jane Harper, film Bana vidi kao saveznog agenta koji se vraća u svoj mali ruralni grad gdje se nalazi uronjen u istragu tragičnog ubojstva-samoubojstva svog prijatelja iz djetinjstva, samo da bi se otkrila iznenađujuća veza s desetljećima starim neriješenim slučajem ubojstva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U režiji australskog filmaša Roberta Connollyja iz filmova “Paper Planes” i “Underground: The Julian Assange Story”, u australskom filmu glume i Genevieve O’Reilly, Matt Nable, James Frecheville, Keir O’Donnell, BeBe Bettencourt i Miranda Tapsell.

The Dry Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Kad se savezni agent Aaron Falk (Eric Bana) vrati u svoj grad nakon više od dvadeset godina kako bi prisustvovao sprovodu svog prijatelja iz djetinjstva Lukea, koji je navodno ubio svoju suprugu i dijete prije nego što si je oduzeo život – žrtva ludila koje je poharalo ovu zajednicu nakon više od desetljeća suše. Kad Falk nevoljko pristane ostati i istražiti zločin, otvara staru ranu – smrt 17-godišnje Ellie Deacon. Falk počinje sumnjati da su ova dva zločina, razdvojena desetljećima, povezana. Dok se bori da dokaže ne samo Lukovu nevinost, već i vlastitu, Falk se nađe suprotstavljen predrasudama prema njemu i nesklonom bijesu prestrašene zajednice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Eric Bana, Genevieve O’Reilly, Matt Nable, James Frecheville, Keir O’Donnell, Sam Corlett, Martin Dingle Wall, BeBe Bettencourt, Miranda Tapsell
Redatelj: Robert Connolly
Scenarist: Robert Connolly, Harry Cripps
Žanr Filma: Krimi, Drama, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA | Australia
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Marvel’s M.O.D.O.K. Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte prvi službeni teaser nove, nadolazeće humoristične serije Hulu stop-motion koja se temelji na...

The Underground Railroad Season 1 (2021) Trailer Serije

Od Barryja Jenkinsa, redatelja Oscarom nagrađenog filma "Moonlight", dolazi nova Amazonova serija temeljena na...

Luca (2021) Trailer Filma

Službena najava objavljena je za "Luca", nudeći prvi pogled na novi Disneyev i Pixarov...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU