The Education of Fredrick Fitzell (2020) Trailer Filma

Nakon uzimanja halucinacijske ulične droge, mladića progone grijesi njegove tinejdžerske prošlosti, uključujući njegovu umiješanost u nestanak djevojke iz srednje škole koja godinama ostaje nestala.

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za psihološki triler “The Education of Fredrick Fitzell”, u kojem Dylan O’Brien (Maze Runner) glumi mladog korporativnog zaposlenika koji uzima psihodeličnu opojnu drogu koja naizgled stapa sadašnjost s prošlošću dok se pokušava sjetiti na dan nestala njegova djevojka iz srednje škole.

Maika Monroe (Slijedi) glumi u ulozi nestale djevojke. U glumačkoj postavi također su Keir Gilchrist (Atipično), Hannah Gross (Mindhunter), Emory Cohen (The OA), Amanda Brugel (The Handmaid’s Tale) i Aaron Poole (The Void).

Film je napisao i režirao redatelj Christopher MacBride, koji je prethodno snimio pseudo-dokumentarac “Zavjera”.

The Education of Fredrick Fitzell Film u kinima od 2021 !

Radnja Ukratko:

Uz korporativni posao, stabilnu vezu i bolesnu majku, Fredov slučajni susret s muškarcem iz mladosti dovodi do zastrašujućih uspomena. Malo po malo razotkriva misterij koji se godinama krije o nestaloj djevojčici, zvanoj Merkur i zastrašujućem stvorenju koje ga prati na svakom koraku. Prošlost, sadašnjost i budućnost isprepliću se i Fred počinje istraživati sve moguće živote koje bi mogao voditi. Koju će odabrati?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Dylan O’Brien, Maika Monroe, Keir Gilchrist, Hannah Gross, Emory Cohen, Amanda Brugel, Aaron Poole
Redatelj: Christopher MacBride
Scenarist: Christopher MacBride
Žanr Filma: Triler, Drama
Trajanje filma: 100 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...