Thursday, June 24, 2021

The Empty Man (2020) Trailer Filma

Dok istražuje misteriozni nestanak grupe tinejdžera, umirovljeni policajac iz malog grada s problematičnom prošlošću nalazi se u opasnosti da postane sljedeća žrtva urbane legende poznate kao The Empty Man.

Pogledajte službeni trailer za novi nadnaravni horor film “The Empty Man”, koji se temelji na filmu Boom! Seriju stripova u studijima kreirali su književnik Cullen Bunn i umjetnica Vanesa R. Del Rey.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

James Badge Dale (13 sati, Drži mrak, Šetnja) glumi u filmu koji je režirao i prilagodio prvi put igrani film David Prior, koji je prethodno snimio seriju “snimanja” dugometražnih dokumentarnih filmova za kućnu zabavu diskove “Djevojke s tetovažom zmaja” i “Znatiželjan slučaj Benjamina Buttona”.

The Empty Man Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Studij 20. stoljeća The Empty Man natprirodni je horor film zasnovan na popularnoj seriji Boom! Grafički romani studija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon što grupa tinejdžera iz malog gradića na Srednjem zapadu počne misteriozno nestajati, mještani vjeruju da je to djelo urbane legende poznate kao The Empty Man. Dok umirovljeni policajac istražuje i pokušava razumjeti u pričama, otkriva tajnu skupinu i njihovi pokušaji da sazovu stravičnu, mističnu cjelinu, a uskoro su njegov život – i životi onih koji su mu bliski – u velikoj opasnosti .

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: James Badge Dale, Marin Ireland, Stephen Root, Ron Canada, Robert Aramayo, Joel Courtney, Sasha Frolova, Aaron Poole, Owen Teague, Evan Jonigkeit
Redatelj: David Prior
Scenarist: David Prior
Žanr Filma: Krimi, Drama, Horor
Trajanje filma: 137 min
Zemlja: USA | France
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU