Saturday, February 27, 2021

The Flight Attendant Season 1 (2020) Trailer Serije

HBO MAX objavio je službeni trailer za novu streaming seriju “The Flight Attendant” koja se temelji na istoimenoj najprodavanijoj knjizi Chrisa Bohjaliana.

U mračnoj seriji glumi bivšu zvijezdu “Big Bang Theory” Kaley Cuoco kao stjuardesu čiji se život preokrene naopako kada ima pijanu noć i probudi se sljedeće jutro s mrtvim muškarcem u krevetu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glumac “Game of Thrones” Michiel Huisman glumi mrtvog muškarca u ovoj komičnoj misteriji ubojstva u kojoj Cuocov lik čini glupu pogrešku čišćenja i napuštanja mjesta ubojstva pokušavajući je osloboditi od bilo kakvih nedjela.

Napisao je i izvršni producent Steve Yockey (Supernatural), u streaming epizodi od osam epizoda glume i Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews i T. R. Knight.

The Flight Attendant Season 1 Episode 1 od Novembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

The Flight Attendant priča je o tome kako se cijeli život može promijeniti u jednoj noći. Stjuardesa (Kaley Cuoco) budi se u pogrešnom hotelu, u pogrešnom krevetu, s mrtvacem (Michiel Huisman) – i nema pojma što se dogodilo. Mračni komični triler zasnovan je na istoimenom romanu najprodavanijeg autora New York Timesa Chrisa Bohjaliana.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Kaley Cuoco, Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews, T. R. Knight, Nolan Gerard Funk, Bebe Neuwirth
Kreator: Steve Yockey
Žanr: Komedija, Drama, Misterija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Marvel’s M.O.D.O.K. Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte prvi službeni teaser nove, nadolazeće humoristične serije Hulu stop-motion koja se temelji na...

The Underground Railroad Season 1 (2021) Trailer Serije

Od Barryja Jenkinsa, redatelja Oscarom nagrađenog filma "Moonlight", dolazi nova Amazonova serija temeljena na...

Luca (2021) Trailer Filma

Službena najava objavljena je za "Luca", nudeći prvi pogled na novi Disneyev i Pixarov...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU