Thursday, May 13, 2021

The Flight Attendant Season 1 (2020) Trailer Serije

HBO MAX objavio je službeni trailer za novu streaming seriju “The Flight Attendant” koja se temelji na istoimenoj najprodavanijoj knjizi Chrisa Bohjaliana.

U mračnoj seriji glumi bivšu zvijezdu “Big Bang Theory” Kaley Cuoco kao stjuardesu čiji se život preokrene naopako kada ima pijanu noć i probudi se sljedeće jutro s mrtvim muškarcem u krevetu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glumac “Game of Thrones” Michiel Huisman glumi mrtvog muškarca u ovoj komičnoj misteriji ubojstva u kojoj Cuocov lik čini glupu pogrešku čišćenja i napuštanja mjesta ubojstva pokušavajući je osloboditi od bilo kakvih nedjela.

Napisao je i izvršni producent Steve Yockey (Supernatural), u streaming epizodi od osam epizoda glume i Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews i T. R. Knight.

The Flight Attendant Season 1 Episode 1 od Novembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

The Flight Attendant priča je o tome kako se cijeli život može promijeniti u jednoj noći. Stjuardesa (Kaley Cuoco) budi se u pogrešnom hotelu, u pogrešnom krevetu, s mrtvacem (Michiel Huisman) – i nema pojma što se dogodilo. Mračni komični triler zasnovan je na istoimenom romanu najprodavanijeg autora New York Timesa Chrisa Bohjaliana.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Kaley Cuoco, Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews, T. R. Knight, Nolan Gerard Funk, Bebe Neuwirth
Kreator: Steve Yockey
Žanr: Komedija, Drama, Misterija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU