Thursday, June 24, 2021

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi “The Forever Purge” koja je smještena između teksaške i meksičke granice, gdje je maskirana skupina militanata pro-Purgea preuzela inicijativu da se Purge proširi i pretvori u kontinuirani ubilacki pohod.

Mislili su da je Čistka gotova. Ali za neke je Čišćenje tek počelo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Režirao ga je Everardo Gout (Dani milosti), a napisao ga je tvorac franšize James DeMonaco, “The Forever Purge” može se pohvaliti snažnom glumačkom postavom u kojoj su Ana de la Reguera (Nacho Libre), Tenoch Huerta (Narcos: Meksiko), Josh Lucas (Ford v Ferrari), Cassidy Freeman (Longmire), Leven Rambin (Igre gladi), Alejandro Edda (Narcos: Meksiko) i Will Patton (Minari).

The Forever Purge Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Ovog ljeta krše se sva pravila jer sekta bezakonih pljačkaša odlučuje da se godišnja Čistka ne zaustavlja u zoru i da nikada ne smije završiti u The Forever Purge.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iskopivši se iz rekordno uspješnog uspjeha Prve čistke, Blumhouseova zloglasna teroristička franšiza uletjela je na novi teritorij jer su pripadnici podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednom godišnjom noćom anarhije i ubojstava, odlučili prestići Ameriku neprestanom kampanjom. haos i masakr. Nitko nije siguran.

Adela (Ana de la Reguera) i njezin suprug Juan (Tenoch Huerta) žive u Teksasu, gdje Juan radi kao ranč za bogatu obitelj Tucker. Juan impresionira Tuckerovog patrijarha Caleba (Will Patton), ali to potakne ljubomornu ljutnju Calebova sina Dylana (Josh Lucas).

Ujutro nakon Čistke, maskirana banda ubojica napada obitelj Tucker – uključujući Dylanovu suprugu (Cassidy Freeman) i njegovu sestru (Leven Rambin), prisiljavajući obje obitelji da se udruže i uzvrate udarac dok zemlja spiralno ulazi u kaos i Sjedinjene Države počinju se raspadati oko njih.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ana de la Reguera, Tenoch Huerta, Josh Lucas, Cassidy Freeman, Leven Rambin, Alejandro Edda, Will Patton
Redatelj: Everardo Gout
Scenarist: James DeMonaco, James DeMonaco
Žanr Filma: Akcija, Horor, Sci-Fi, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU