Friday, April 19, 2024

The Gentlemen (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Nakon što je upravo režirao jednog od najvećih blockbustera ovog ljeta s Disneyjevom adaptacijom „Aladdina“, filmski redatelj Guy Ritchie vraća se svojim korijenima iz kriminala s filmom The Gentlemen.

A dobitnik Oscara, Matthew McConaughey, ide na put, igrajući američkog lorda s drogom u Londonu, koji se nađe protiv nekolicine rivala odjednom, kad se javi vijest da se sprema povući iz carstva marihuane.

Pogledajte prvi službeni trailer za film “The Gentlemen“, britanski gangster / akcijski kriminalni film koji je napisao i režirao Guy Ritchie, a koji se u ovaj žanr vratio prvi put od nastanka “RocknRolla” iz 2008., nakon 2005. “Revolvera”, 2000-ih “Snatch”, i “Brave, zalihe i dvije bačve za pušenje” iz 1998. godine. “

The Gentlemen Film u kinu od Januara, 2020 !

Radnja Ukratko:

Od pisca / redatelja Guya Ritchieja dolazi THE GENTLEMEN, sofisticirana akcija sa zvijezdama. Film slijedi američkog iseljenika Mickeyja Pearsona (Matthew McConaughey) koji je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se sazna vijest da zauvijek želi dobiti pare od posla, pokreću zavjere, sheme, podmićivanje i ucjenjivanje u pokušaju da ukradu. (u kojem sudjeluje glumački ansambl sa svim zvijezdama, uključujući Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant).

The Gentlemen Detalji filma:

Glavne uloge: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery. Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell, Hugh Grant
Redatelj: Guy Ritchie
Scenarist: Guy Ritchie, Guy Ritchie
Žanr Filma: Akcija, Krimi
Trajanje filma:
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave