Sunday, May 16, 2021

The Gentlemen (2020) Trailer Filma

Nakon što je upravo režirao jednog od najvećih blockbustera ovog ljeta s Disneyjevom adaptacijom „Aladdina“, filmski redatelj Guy Ritchie vraća se svojim korijenima iz kriminala s filmom The Gentlemen.

A dobitnik Oscara, Matthew McConaughey, ide na put, igrajući američkog lorda s drogom u Londonu, koji se nađe protiv nekolicine rivala odjednom, kad se javi vijest da se sprema povući iz carstva marihuane.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pogledajte prvi službeni trailer za film “The Gentlemen“, britanski gangster / akcijski kriminalni film koji je napisao i režirao Guy Ritchie, a koji se u ovaj žanr vratio prvi put od nastanka “RocknRolla” iz 2008., nakon 2005. “Revolvera”, 2000-ih “Snatch”, i “Brave, zalihe i dvije bačve za pušenje” iz 1998. godine. “

The Gentlemen Film u kinu od Januara, 2020 !

Radnja Ukratko:

Od pisca / redatelja Guya Ritchieja dolazi THE GENTLEMEN, sofisticirana akcija sa zvijezdama. Film slijedi američkog iseljenika Mickeyja Pearsona (Matthew McConaughey) koji je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se sazna vijest da zauvijek želi dobiti pare od posla, pokreću zavjere, sheme, podmićivanje i ucjenjivanje u pokušaju da ukradu. (u kojem sudjeluje glumački ansambl sa svim zvijezdama, uključujući Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant).

The Gentlemen Detalji filma:

Glavne uloge: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery. Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell, Hugh Grant
Redatelj: Guy Ritchie
Scenarist: Guy Ritchie, Guy Ritchie
Žanr Filma: Akcija, Krimi
Trajanje filma:
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU