Wednesday, March 3, 2021

The Girl and the Spider (2021) Trailer Filma

Cercamon je predstavio prigodnu promotivnu najavu za indie švicarski film pod nazivom The Girl and the Spider, koji premijerno prikazuje na ovogodišnjem Berlinskom filmskom festivalu koji dolazi sljedeći mjesec. Film je najnovije igrano mjesto švicarske braće filmaša Ramon i Silvan Zürcher, “drugo djelo u trilogiji braće Zücher o ljudskom zajedništvu koje je započelo dramom The Strange Little Cat iz 2013.”.

Lisa se iseljava, Mara ostaje. Kako se kutije premještaju i grade ormarići, ponori se počinju otvarati, pokreće se emocionalni tobogan. Opisan kao “tragikomični film katastrofe. Poetska balada o promjeni i prolaznosti”. U filmu glume Henriette Confurius, Liliane Amuat, Ursina Lardi, André Hennicke i Sabine Timoteo. Ovo izgleda kao neka zeznuta, složena europska kinematografija koja definitivno neće biti za svakoga.

The Girl and the Spider Film u kinima od 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Opis s ekrana: Mlade glumice u usponu Henriette Confurius i Liliane Amuat vode ansambl kao dvije dugogodišnje prijateljice i cimerice čiji su životi bačeni u zrak kad se jedna od njih odluči iseliti. Značajka na njemačkom jeziku drugo je djelo u trilogiji braće Zücher o ljudskom zajedništvu koje je započelo dramom 2013. Čudna mačka. “Kao početnu točku opet uzimamo poznatu, svakodnevnu scenu … Ovaj put riječ je o selidbi. To nam čini okvir da ispričamo priču o razdvajanju dviju prijateljica, Mare i Lise”, objašnjavaju. The Girl and the Spider, na njemačkom jeziku poznata i kao Das Mädchen und die Spinne, režirao je švicarski filmaš Ramon Zürcher, njegov drugi igrani film nakon Čudne mačke, kao i razni kratki filmovi. Scenarij potpisuju Ramon Zürcher i Silvan Zürcher.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Henriette Confurius, André Hennicke, Sabine Timoteo, Ursina Lardi, Ivan Georgiev, Birte Schnöink, Flurin Giger, Dagna Litzenberger-Vinet, Dorian Heiniger, Liliane Amuat
Redatelj: Ramon Zürcher
Scenarist: Ramon Zürcher, Silvan Zürcher
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 99
Zemlja: Switzerland
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma The Girl and the Spider:

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU