Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Good Lord Bird Season 1 (2020) Trailer Serije

The Good Lord Bird Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

Ethan Hawke u prvom službenom traileru nove ograničene serije “Time Good Bird”.

Na temelju romana Jamesa McBridea, nagrađenog romanom „The Good Lord Bird“, ova serija od sedam epizoda govori o nevjerojatnoj istinitoj priči o kontroverznom „kalibraciji“ .44 kalibra „John Brown (glumio Hawke) koji 1859. godine vodio zloglasni napad na saveznu oružarnicu u Harpers Ferryju u Virginiji, u namjeri da pokrene pokret za oslobođenje robova.

- Advertisement -

Serija, koju producira Blumhouse Television (producenti filmova “Izađi” i “Blackkklansman”), također glumi Tony-jevog “Hamiltona” glumca Daveeda Diggsa kao Fredericka Douglassa, a predstavlja novopečenog Joshua Caleba Johnsona u ulozi Oniona, koji je show pripovjedač.

Poznati redatelj Albert Hughes (Alpha, Knjiga Eli, Društvo Menace II) režira mini seriju.

The Good Lord Bird Season 1 Episode 1, August, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

S glavnim ulogom i izvršnim producentom nominiranog za Oscara Ethana Hawkea, koji glumi kontroverznog Johna Browna, a serija je u sedam epizoda nastala na televiziji Blumhouse i zasnovana je na romanu Jamesa McBride-a, nagrađivanom Nacionalnom knjigom, The Good Lord Bird.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Ethan Hawke, Joshua Caleb Johnson, Daveed Diggs, Orlando Jones, David Morse, Wyatt Russell. Beau Knapp, Nick Eversman, Hubert Point-Du Jour, Adam Shapiro, Steve Zahn
Kreator: Ricky Gervais
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -