Thursday, June 24, 2021

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film “The Green Knight”, koji se čini vizualno zapanjujućim i visoko stiliziranim prikazom klasične arturske priče “Sir Gawain i zeleni vitez”.

U filmu glumi Dev Patel (Lav, Milijunaš) kao Sir Gawain, koji je jedan od vitezova Okruglog stola kralja Arthura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako bi dokazao svoju hrabrost, Gawain prihvaća izazov Zelenog viteza. Gawain ga udara mačem, odrubljujući glavu Zelenom vitezu – no ipak ga nije ubio. Ah! Ali tu je obrat! Ako se bilo tko usudi prihvatiti njegov izazov, Zeleni vitez se mora vratiti za godinu dana i uzvratiti mu uslugu. Sada sir Gawain mora pričekati svoju neizbježnu smrt – ili krenuti u opasnu odiseju u potrazi za mističnim Zelenim vitezom kako bi ga zauvijek udario.

Sean Harris (Misija: Nemoguća misija – nevaljala nacija) glumi kralja Arthura. A u glumačkoj postavi su i oskarovka Alicia Vikander kao Lady; Joel Edgerton kao Lord; Barry Keoghan (Dunkirk) kao Čistač, a Ralph Ineson (Vještica) glas je Zelenog viteza.

Film je napisao i režirao priznati filmaš David Lowery, čiji su zasluge “The Old Man & the Gun”, “A Ghost Story”, “Ain’t Them Bodies Saints” i Disneyev “Pete’s Dragon”. Lowery trenutno radi na novoj ažuriranoj verziji fantastičnog filma Neverland za Disney pod nazivom “Peter Pan & Wendy”.

The Green Knight Film u kinima od Jula 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Epska fantastična avantura zasnovana na bezvremenskoj arturijanskoj legendi, The Green Knight priča priču o Sir Gawainu (Dev Patel), nesmotrenom i svojeglavom nećaku kralja Arthura, koji kreće u odvažnu potragu za sučeljavanjem istoimenog Zelenog viteza, gigantske smaragdne i ispitivač ljudi. Gawain se bori s duhovima, divovima, lopovima i spletkarima na onom što postaje dublje putovanje kako bi definirao svoj karakter i dokazao svoju vrijednost u očima svoje obitelji i kraljevstva suočavajući se s krajnjim izazivačem. Iz vizionarskog filmaša Davida Loweryja dolazi svjež i hrabar prikaz klasične priče vitezova okruglog stola.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris, Kate Dickie, Barry Keoghan, Ralph Ineson, Sarita Choudhury, Erin Kellyman
Redatelj: David Lowery
Scenarist: David Lowery
Žanr Filma: Drama, Fantazija, Horor Filmovi 2021
Trajanje filma: 125 min | Godina: 2021
Zemlja: Ireland | Canada | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU