Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Green Knight (2021) Trailer Filma

The Green Knight (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film “The Green Knight”, koji se čini vizualno zapanjujućim i visoko stiliziranim prikazom klasične arturske priče “Sir Gawain i zeleni vitez”.

U filmu glumi Dev Patel (Lav, Milijunaš) kao Sir Gawain, koji je jedan od vitezova Okruglog stola kralja Arthura.

- Advertisement -

Kako bi dokazao svoju hrabrost, Gawain prihvaća izazov Zelenog viteza. Gawain ga udara mačem, odrubljujući glavu Zelenom vitezu – no ipak ga nije ubio. Ah! Ali tu je obrat! Ako se bilo tko usudi prihvatiti njegov izazov, Zeleni vitez se mora vratiti za godinu dana i uzvratiti mu uslugu. Sada sir Gawain mora pričekati svoju neizbježnu smrt – ili krenuti u opasnu odiseju u potrazi za mističnim Zelenim vitezom kako bi ga zauvijek udario.

Sean Harris (Misija: Nemoguća misija – nevaljala nacija) glumi kralja Arthura. A u glumačkoj postavi su i oskarovka Alicia Vikander kao Lady; Joel Edgerton kao Lord; Barry Keoghan (Dunkirk) kao Čistač, a Ralph Ineson (Vještica) glas je Zelenog viteza.

Film je napisao i režirao priznati filmaš David Lowery, čiji su zasluge “The Old Man & the Gun”, “A Ghost Story”, “Ain’t Them Bodies Saints” i Disneyev “Pete’s Dragon”. Lowery trenutno radi na novoj ažuriranoj verziji fantastičnog filma Neverland za Disney pod nazivom “Peter Pan & Wendy”.

The Green Knight Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Epska fantastična avantura zasnovana na bezvremenskoj arturijanskoj legendi, The Green Knight priča priču o Sir Gawainu (Dev Patel), nesmotrenom i svojeglavom nećaku kralja Arthura, koji kreće u odvažnu potragu za sučeljavanjem istoimenog Zelenog viteza, gigantske smaragdne i ispitivač ljudi. Gawain se bori s duhovima, divovima, lopovima i spletkarima na onom što postaje dublje putovanje kako bi definirao svoj karakter i dokazao svoju vrijednost u očima svoje obitelji i kraljevstva suočavajući se s krajnjim izazivačem. Iz vizionarskog filmaša Davida Loweryja dolazi svjež i hrabar prikaz klasične priče vitezova okruglog stola.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris, Kate Dickie, Barry Keoghan, Ralph Ineson, Sarita Choudhury, Erin Kellyman
Redatelj: David Lowery
Scenarist: David Lowery
Žanr Filma: Drama, Fantazija, Horor Filmovi 2021
Trajanje filma: 125 min | Godina: 2021
Zemlja: Ireland | Canada | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -