Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Hardy Boys Season 1 (2020) Trailer Serije

The Hardy Boys Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

Hulu je objavio službeni trailer za “The Hardy Boys”, nadolazeću novu seriju misterija kriminala koja se temelji na istoimenoj klasičnoj seriji knjiga za mlade odrasle.

Stvorio Jason Stone (koscenarist i producent “This Is the End” i “Jay and Seth Versus the Apocalypse”), drama je moderna avantura tinejdžerske braće Franka i Joea Hardyja, koji su mjesečini kao amaterski progoni dok pokušavaju riješiti lokalne misterije.

- Advertisement -

Rohan Campbell (The 100, iZombie) i novopridošli Alexander Elliot glume Franka i Joea Hardyja u ovoj ažuriranoj adaptaciji Hulua, u kojoj glume i Bea Santos (Pravi detektiv) kao teta Trudy i James Tupper (Big Little Lies) kao Frankov i Joeov otac detektiv .

The Hardy Boys Season 1 Episode 1 od Decembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Nakon porodične tragedije, Frank Hardy (Rohan Campbell) (16) i njegov brat Joe (Alexander Elliot) (12) prisiljeni su na ljeto se preseliti iz velikog grada u rodni grad Bridgeport. Ostajući s tetom Trudy (Bea Santos), Frank i Joeovo tiho ljeto brzo zaustavljaju kad otkriju svog oca, detektiv Fenton Hardy (James Tupper) preuzeo je tajnu istragu. Shvativši da je njihov tata možda nešto što dječaci preuzimaju na sebe da započnu vlastitu istragu, odjednom su svi u gradu osumnjičeni.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Rohan Campbell, Alexander Elliot, Bea Santos, James Tupper
Kreator: Jason Stone, Casey Walker, Melanie Orr, Jeff Renfroe (various episodes)
Žanr: Drama, Misterija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: Canada
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -