The Invitation Trailer sa obrisima Drakule

Pogledajte službeni trailer za “The Invitation”, novi, nadolazeći horor triler u kojem glume “Brzi i žestoki” i “Game of Thrones” glumica Nathalie Emmanuel kao žena koja se nađe zarobljena unutar kuće s manijacima visoke klase.

- Advertisement -

Nakon jednostavnog DNK testa, mlada Amerikanka otkriva da ima rođake u Engleskoj. Nakon što je upoznala svoju davno izgubljenu englesku rođakinju, pozvana je da prisustvuje raskošnom obiteljskom vjenčanju na engleskom selu. Ali kad tamo, saznaje da njezini davno izgubljeni članovi obitelji nisu tako bezopasni kako se misli. Čini se da su svi oni obitelj psihopata koji piju krv.

U kojima glume Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner i Sean Pertwee, film je režirala redateljica Jessica M. Thompson (The Light of the Moon).

The Invitation Film u kinima od Augusta 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Nakon smrti svoje majke i bez druge poznate rodbine, Evie (Nathalie Emmanuel) poduzima DNK test… i otkriva davno izgubljenu sestričnu za koju nikad nije znala da ima. Pozvana od svoje novopronađene obitelji na raskošno vjenčanje u engleskom selu, isprva ju je zaveo seksi aristokratski domaćin, ali ubrzo biva gurnuta u noćnu moru preživljavanja dok otkriva uvrnute tajne u povijesti svoje obitelji i uznemirujuće namjere iza njihove grešne velikodušnosti.

The Invitation Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner, Sean Pertwee

Žanr Filma:

Horor, Triler, Filmovi 2022

Redatelj:

Jessica M. Thompson

Scenarist:

Blair Butler, Jessica M. Thompson

Trajanje filma:

/ Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...