Saturday, April 10, 2021

The Irregulars Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio prvu službenu najavu za “The Irregulars”, novu britansku kriminalističku seriju iz viktorijanskog doba, nadahnutu djelima kreatora “Sherlocka Holmesa”, Sir Arthura Conana Doylea.

Serija za streaming odvija se u ulici Baker Street u Londonu, koja je nadaleko poznata kao rezidencija genijalnog privatnog detektiva Sherlocka Holmesa (Henry Lloyd-Hughes). Priča, međutim, prati grupu bandu uličnih tinejdžera (glumili su je Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, McKell David, Harrison Osterfield) dok ih je Sherlockov pomoćnik dr. Watson (Royce Pierreson) angažirao da riješe čudne misterije koje graniče sa nadnaravno i paranormalno.

The Irregulars Season 1 Episode 1 od Marta, 2021

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Radnja ukratko:

Smještena u viktorijanski London, serija prati bandu problematičnih tinejdžera s ulice koji su izmanipulirani u rješavanju zločina za zlokobnog doktora Watsona i njegovog tajanstvenog poslovnog partnera, neuhvatljivog Sherlocka Holmesa. Kako zločini poprimaju zastrašujući nadnaravni rub i pojavljuje se mračna sila, na Neregulatorima će biti da se okupe kako bi spasili ne samo London već i cijeli svijet.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, McKell David, Harrison Osterfield, Royce Pierreson, Henry Lloyd-Hughes, Clarke Peters, Olivia Grant, Aidan McArdle, Sheila Atim
Kreator: Tom Bidwell
Žanr: Comedy, Drama, Fanzazija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: UK
Objavio: IMDB

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Trailer Tv Series The Irregulars:

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU