Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Irregulars Season 1 (2021) Trailer Serije

The Irregulars Season 1 (2021) Trailer Serije

- Advertisement -

Netflix je objavio prvu službenu najavu za “The Irregulars”, novu britansku kriminalističku seriju iz viktorijanskog doba, nadahnutu djelima kreatora “Sherlocka Holmesa”, Sir Arthura Conana Doylea.

Serija za streaming odvija se u ulici Baker Street u Londonu, koja je nadaleko poznata kao rezidencija genijalnog privatnog detektiva Sherlocka Holmesa (Henry Lloyd-Hughes). Priča, međutim, prati grupu bandu uličnih tinejdžera (glumili su je Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, McKell David, Harrison Osterfield) dok ih je Sherlockov pomoćnik dr. Watson (Royce Pierreson) angažirao da riješe čudne misterije koje graniče sa nadnaravno i paranormalno.

- Advertisement -

The Irregulars Season 1 Episode 1 od Marta, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Smještena u viktorijanski London, serija prati bandu problematičnih tinejdžera s ulice koji su izmanipulirani u rješavanju zločina za zlokobnog doktora Watsona i njegovog tajanstvenog poslovnog partnera, neuhvatljivog Sherlocka Holmesa. Kako zločini poprimaju zastrašujući nadnaravni rub i pojavljuje se mračna sila, na Neregulatorima će biti da se okupe kako bi spasili ne samo London već i cijeli svijet.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, McKell David, Harrison Osterfield, Royce Pierreson, Henry Lloyd-Hughes, Clarke Peters, Olivia Grant, Aidan McArdle, Sheila Atim
Kreator: Tom Bidwell
Žanr: Comedy, Drama, Fanzazija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: UK
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series The Irregulars:

- Advertisement -