Saturday, April 10, 2021

The King of Staten Island (2020) Trailer Filma

Objavljen je prvi službeni trailer za film “The King of Staten Island”, nove komedije Judda Apatowa i zvijezde SNL-a Petea Davidsona.

Davidson glumi pušača koji puši, teško tetoviranog i što se našao na kritičnom raskrižju u životu kada mlađa sestra krene na koledž, njegova udovica majka ponovo počne izlaziti, a on se napokon pokušava nositi sa tragičnom smrti svog oca vatrogasca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Lako nadahnuta Davidsonovim vlastitim životom, komediju producira i režira Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, The 40-Year-old Virgin), koji je scenarij također napisao zajedno s Davidsonom i bivšim piscem SNL-a Daveom Sirusom.

Uloga glume Marisa Tomei, Maude Apatow, Bel Powley, Bill Burr i Steve Buscemi.

The King of Staten Island u kinima od Juna, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tijekom svoje povijesne karijere, Judd Apatow uzdignuo je niz obećavajućih mladih komičnih talenata do svojih prvih velikih predstava na velikom platnu, uključujući Stevea Carella, Seth Rogena, Jonaha Hillsa, Jason Segela, Kristen Wiig, Amy Schumer i Kumail Nanjianija. Ovog ljeta Apatow režira rasplet u subotu navečer Pete Davidson u kompresičnoj komediji o ljubavi, gubitku i smijehu na Staten Islandu.

Scott (Davidson) je slučaj uhićenog razvoja još od kada mu je otac vatrogasac umro kad mu je bilo sedam godina. Sada je postigao svoju sredinu 20-ih, postigao je malo, progonio ga je san da postane umjetnik za tetoviranje koji se čini daleko izvan dosega. Dok njegova ambiciozna mlađa sestra (Maude Apatow) krene na koledž, Scott još uvijek živi sa iscrpljenom majkom medicinske sestre (dobitnica Oscara Marisa Tomei) i provodi dane pušeći korov, družeći se s dečkima – Oscar (Ricky Velez), Igor (Moises Arias) i Richie (Lou Wilson) – i potajno se druže sa svojim prijateljem iz djetinjstva Kelseyjem (Bel Powley).

Ali kad njegova majka počne izlaziti s bučnim vatrogascem po imenu Ray (Bill Burr), započinje lanac događaja koji će prisiliti Scotta da se uhvati ukoštac s njegovom tugom i poduzme svoje prve oprezne korake prema napretku u životu.

U filmu se nalaze i Steve Buscemi kao Papa, veteran vatrogasac koji uzima Scotta pod svoje krilo, i Pamela Adlon kao Rayova bivša supruga, Gina.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Pete Davidson, Marisa Tomei, Maude Apatow, Bel Powley, Bill Burr, Steve Buscemi, Pamela Adlon, Moises Arias, Ricky Velez, Lou Wilson
Redatelj: Judd Apatow
Scenarist: Judd Apatow, Pete Davidson
Žanr Filma: Komedija, Drama
Trajanje filma: 136 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU