Thursday, June 13, 2024

The Kissing Booth 2 (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Netflix je objavio službeni trailer za film “The Kissing Booth 2”, nastavak tinejdžerskog romantičnog hita iz 2018. godine o djevojci koja se zaljubila u starijeg brata njezine najbolje prijateljice.

Zasnovan na tinejdžerskom romanu Beth Reekles, nastavak Netflixa još jednom glumi Joeya Kinga (The Conjuring, The Act) kao Elle, srednjoškolsku djevojku koja je našla ulaze u starije godine kod svog dečka (opet je glumio Jacob Elordi) upravo otišao na fakultet.

Dok pokušava održavati vezu na daljinu sa svojim dečkom, Elle je uskoro iskušena neočekivanim dolaskom novog, visokog zvjezdanog sportaša. Igra ga Taylor Perez. Naravno, on postaje i glavni za izvlačenje na školskom godišnjem prikupljanju fondova za ljubljenje.

Joel Courtney (Super 8) također se vraća kao Ellein doživotni najbolji prijatelj Lee. Dok se Maisie Richardson-Sellers (Legends of Tomorrow) pridružila castu sljedećeg nastavka, koji je i ikona Molly Ringwald iz 80-ih.

The Kissing Booth 2 u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

The Kissing Booth 2j e opet otvoren za posao! Elle srednjoškolca žonglira na relaciji sa svojim maštom, s prijateljima, na koledžu s najboljim prijateljem i na novo prijateljstvo sa zgodnim razrednikom koji bi mogao sve promijeniti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, Taylor Perez, Maisie Richardson-Sellers, Molly Ringwald
Redatelj: Vince Marcello
Scenarist: Vince Marcello, Jay S Arnold
Žanr Filma: Komedija, Romansa
Trajanje filma: 130 min
Zemlja: UK | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave