Thursday, June 24, 2021

The Last Full Measure (2020) Trailer Filma

Glumac “Kapetan Amerike” Sebastian Stan glumi istražitelja Pentagona koji u službenom traileru za “The Last Full Measure” pokušava doći do dna visoko osjetljive kongresne istrage Medalje časti.

Film se sastoji od glumačkih zvijezda koja uključuje likove Jeremyja Irvinea, Williama Hurta, Christophera Plummera, Diane Ladd, Samuela L. Jacksona i Ed Harrisa, a film se temelji na istinitoj priči Williama Pitsenbargera (ovdje ga prikazuje “War Horse” “zvijezda Jeremy Irvine), liječnik zrakoplovstva koji je letio u gotovo 300 spasilačkih misija i osobno spasio preko 60 ljudi tijekom rata u Vijetnamu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iako je tragično ubijen u bitci, Pitsenbarger je na kraju dobio Medalju za čast 50 godina nakon svoje smrti. Sebastian Stan glumi pomoćnika Pentagona koji je imao zadatak istražiti njegov slučaj.

Televizijski producent i dobitnik emmyja Todd Robinson (Lonely Hearts, The Legend of Billy the Kid) napisao je i režirao film, u kojem sudjeluju i Bradley Whitford, Grant Gustin, Alison Sudol, Linus Roache, i pokojni, Peter Fonda.

The Last Full Measure Film u kinima od januara 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

THE LAST FULL MEASURE govori istinsku priču o Williamu Pitsenbargeru (Jeremy Irvine), heroju iz vijetnamskog rata najvišeg reda, medicinskom zrakoplovstvu koji je osobno spasio preko šezdeset ljudi.

Ponudio je priliku da posljednjim helikopterom pobjegne iz zone borbe, Pitsenbarger je ostao za spasiti i obraniti živote svojih sunarodnjaka prije nego što je dao konačnu žrtvu u najkrvavijoj bitci rata. Dvadeset godina kasnije, uvaženi Pentagonov pomoćnik Scott Huffman (Sebastian Stan) u karijeri je zadužen da istraži Kongresni zahtjev za medalju za Pitsenbargera koji su postavili njegov zapovjednik (William Hurt) i njegovi roditelji (Christopher Plummer i Diane Ladd) ,

Huffman traži svjedočenje vojnih veterana koji su bili svjedoci Pitsenbargerove izvanredne hrabrosti, uključujući Takoda (Samuel L. Jackson), Burr (Peter Fonda) i Mott (Ed Harris). No, kako Huffman saznaje više o hrabrim postupcima Pitsenbargera, otkriva zavjeru na visokoj razini iza višedecenijskog uskraćivanja medalje, što ga je natjeralo da svoju karijeru stavi na red da traži pravdu za palog avijatičara.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sebastian Stan, Jeremy Irvine, William Hurt, Christopher Plummer, Diane Ladd, Samuel L. Jackson, Peter Fonda, Ed Harris, Grant Gustin. Bradley Whitford, Michael Imperioli, Alison Sudol, Linus Roache, John Savage, Robert Pine, Amy Madigan, LisaGay Hamilton
Redatelj: Todd Robinson
Scenarist: Todd Robinson
Žanr Filma: Drama, Ratni
Trajanje filma: 110 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU