Thursday, June 24, 2021

The LEGO Star Wars Holiday Special (2020) Trailer

Pogledajte službenu najavu za “The LEGO Star Wars Holiday Special”, nadolazeću animiranu lažnu pustolovinu o avanturi na vremenskim linijama koja sadrži razne kultne likove Ratova zvijezda, uključujući Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose, Luke Skywalker, Lando, Darth Vader, Obi-Wan, Yoda, Baby Yoda, Mando i mnogi drugi.

Režirao je Ken Cunningham, a u njemu se nalaze glasovi Matta Lantera, Anthonyja Danielsa, Billyja Deeja Williamsa i Kelly Marie Tran, “LEGO Star Wars Holiday Special” kratka je komedija u 44-minutnoj režiji u kojoj Rey ide na putovanje kroz vrijeme u kojem spotiče se kroz ključne trenutke u kinematografskoj povijesti Ratova zvijezda.

The LEGO Star Wars Holiday Special u kinima od Novembra, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

LEGO Star Wars Holiday Special okuplja Rey, Finna, Poea, Chewieja, Rosea i droide za radosnu gozbu na Dan života. Rey kreće u novu avanturu s BB-8 kako bi stekao dublje znanje o Force. U misterioznom Jedi Temple bačena je u avanturu kroz vremenske okvire kroz voljene trenutke u kinematografskoj povijesti Ratova zvijezda, dolazi u kontakt s Lukeom Skywalkerom, Darthom Vaderom, Yodom, Obi-Wanom i drugim kultnim junacima i negativcima iz svih devet saga o Skywalkeru filmova. No hoće li se vratiti na vrijeme za blagdan Dan života i naučiti pravo značenje blagdanskog duha?

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Matt Lanter, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, Kelly Marie Tran, James Arnold Taylor, Dee Bradley Baker, Tom Kane
Redatelj: Ken Cunningham
Scenarist: David Shayne
Žanr Filma: Animacija, Akcija
Trajanje filma: 44 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU