The LEGO Star Wars Holiday Special (2020) Trailer

Pogledajte službenu najavu za “The LEGO Star Wars Holiday Special”, nadolazeću animiranu lažnu pustolovinu o avanturi na vremenskim linijama koja sadrži razne kultne likove Ratova zvijezda, uključujući Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose, Luke Skywalker, Lando, Darth Vader, Obi-Wan, Yoda, Baby Yoda, Mando i mnogi drugi.

- Advertisement -

Režirao je Ken Cunningham, a u njemu se nalaze glasovi Matta Lantera, Anthonyja Danielsa, Billyja Deeja Williamsa i Kelly Marie Tran, “LEGO Star Wars Holiday Special” kratka je komedija u 44-minutnoj režiji u kojoj Rey ide na putovanje kroz vrijeme u kojem spotiče se kroz ključne trenutke u kinematografskoj povijesti Ratova zvijezda.

The LEGO Star Wars Holiday Special u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

LEGO Star Wars Holiday Special okuplja Rey, Finna, Poea, Chewieja, Rosea i droide za radosnu gozbu na Dan života. Rey kreće u novu avanturu s BB-8 kako bi stekao dublje znanje o Force. U misterioznom Jedi Temple bačena je u avanturu kroz vremenske okvire kroz voljene trenutke u kinematografskoj povijesti Ratova zvijezda, dolazi u kontakt s Lukeom Skywalkerom, Darthom Vaderom, Yodom, Obi-Wanom i drugim kultnim junacima i negativcima iz svih devet saga o Skywalkeru filmova. No hoće li se vratiti na vrijeme za blagdan Dan života i naučiti pravo značenje blagdanskog duha?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Matt Lanter, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, Kelly Marie Tran, James Arnold Taylor, Dee Bradley Baker, Tom Kane
Redatelj: Ken Cunningham
Scenarist: David Shayne
Žanr Filma: Animacija, Akcija
Trajanje filma: 44 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...