Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Letter for the King Season 1 (2020) Trailer Serije

The Letter for the King Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

Objavljen je prvi službeni teaser za Netflixovu novu srednjovjekovnu fantastično-avanturističku tinejdžersku seriju „The Letter for the King“. Koja se temelji na klasičnom nizozemskom romanu Tonkea Dragta iz 1962. godine.

Izvorna serija Netflix usredotočena je na mladog. (kojeg glumi Amir Wilson, iz filma “Njegovi tamni materijali”) kojem je zadata opasna i tajna misija. On se mora upustiti u križanje i dostaviti kralju hitno pismo.

- Advertisement -

Uloga u seriji uključuje i nizozemskog glumca Gijsa Bloma kao ratnog princa Viridijana.

Zvijezda “Gospodara prstenova” Andy Serkis također sudjeluje u narednoj seriji, zajedno sa svojom kćerkom iz stvarnog života, Ruby Ashbourne Serkis.

The Letter for the King Season 1 Episode 1 March, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Mladi momak drži u rukama sudbinu kraljevstva kada kreće u potragu za isporukom tajne poruke u ovom sjajnom fantastičnom nizu.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Amir Wilson, Ruby Ashbourne Serkis, Gijs Blom, Jonah Lees, Jack Barton, Islam Bouakkaz, Emilie Cocquerel, Omid Djalili, David Wenham, Andy Serkis
Kreator: /
Žanr: Family, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: Netherlands
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -