Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Liberator Season 1 (2020) Trailer Serije

The Liberator Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

Temeljena na hvaljenoj nefikcionalnoj knjizi iz Drugog svjetskog rata Alexa Kershawa, “The Liberator” je nova četverodijelna animirana serija Netflixa koja bilježi istinitu priču o najkrvavijem i najdramatičnijem maršu do pobjede Drugog svjetskog rata.

U potpunosti izvedena u animaciji rotoskopa (pomislite, Richard A Linklater “A Scanner Darkly” ili Amazonova nedavna originalna serija “Poništeno”), u drami iz Drugog svjetskog rata glumi britanski glumac Bradley James (TV Damien, Merlin) kao Felix Sparks, stvarni časnik američke vojske koji je predvodio jedan od prvih savezničkih bataljuna koji se iskrcao u Italiji i umarširao u Njemačku gdje su sproveli oslobađanje koncentracijskog logora Dachau. Sparksu i njegovim ljudima trebalo je više od petsto dana da marširaju iz Italije u Njemačku, izdajničkim oružanim bitkama i vatrom iz teškog naoružanja.

- Advertisement -

Uz glavne uloge Josea Miguela Vasqueza, Bryana Hibbarda, Martina Sensmeiera, Rossa Andersona i još mnogo toga, animiranu mini-seriju Netflix kreira veteran scenarist Jeb Stuart (Umri muški, bjegunac), a režirao je priznati umjetnik za vizualne efekte Grzegorz Jonkajtys.

The Liberator Season 1 Episode 1 od Novembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Hvaljena neumjetna knjiga Alex Lershawa iz Drugog svjetskog rata sada je hrabri novi animirani projekt. Slijedite 157. pukovniju od Sicilije do srca Njemačke kada The Liberator premijerno prikazuje ovaj dan veterana.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Bradley James, Jose Miguel Vasquez, Bryan Hibbard, Martin Sensmeier, Ross Anderson, Billy Breed, Finney Cassidy. David Elliot, Sam Gittins, Kiowa Gordon, Tatanka Means, Matt Mercurio
Kreator: Grzegorz Jonkajtys
Žanr: Animacija, Drama, Ratni, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -