Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Lost City Trailer 2022: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe

The Lost City Trailer 2022: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni trailer za “The Lost City”, novu avanturističku komediju u kojoj glume Sandra Bullock, Channing Tatum i Daniel Radcliffe.

Bullock glumi slavnu spisateljicu najprodavanijih ljubavnih romana koju je, dok je bila na njezinoj turneji s knjigama, iznenada oteo ekscentrični milijarder u potrazi za blagom (glumi ga Radcliffe). Tatum glumi glomaznog modela s naslovnice nalik Fabiju koji vjeruje da može spasiti Bullockov lik, dokazujući tako svijetu da je pravi heroj.

- Advertisement -

U sporednoj glumačkoj ekipi također su Da’Vine Joy Randolph, Patti Harrison i Oscar Nunez, uz iznenađujuće gostovanje Brada Pitta kao zgodnog spasitelja džungle.

Film su režirali Aaron i Adam Nee, koji su prethodno vodili neobični indie kriminalistički film “Band of Robbers”.

The Lost City Film u kinima od Marta 2022 !

Radnja Filma Ukratko

Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage (Sandra Bullock) svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u svojim popularnim ljubavno-pustolovnim romanima s zgodnim modelom s naslovnice Alanom (Channing Tatum), koji je svoj život posvetio utjelovljenju lika junaka, “Dash”. ” Dok je na turneji na kojoj promovira svoju novu knjigu s Alanom, Lorettu otme ekscentrični milijarder (Daniel Radcliffe) koji se nada da će ga ona iz svoje najnovije priče odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Želeći dokazati da može biti heroj u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njezinih knjiga, Alan je kreće spašavati. Zabačeni u epsku avanturu u džungli, nevjerojatni par morat će surađivati kako bi preživjeli elemente i pronašli drevno blago prije nego što se zauvijek izgubi.

The Lost City — Official Extended Spot

Izgubljeni Grad Trailer Filma

Detalji filma

Glavne uloge Glumci

Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph, Patti Harrison, Oscar Nunez, Brad Pitt

Žanr Filma

Akcija, Komedija, Romansa, Filmovi 2021

Redatelj

Aaron Nee, Adam Nee

Scenarist

Oren Uziel, Dana Fox, Adam Nee

Trajanje filma

/ | Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt

IMDB

- Advertisement -