Tuesday, April 13, 2021

The Lost Husband (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za nadolazeću romantičnu dramu “The Lost Husband” koja se temelji na romantičnom romanu Katherine Center.

Nakon što joj suprug neočekivano umre, stresirana udovica (Leslie Bibb) seli svoju malu djecu iz grada na seosko poljoprivredno gospodarstvo tete. Ubrzo pronalazi osjećaj utjehe dok pada u romantičnu vezu s zgodnim seoskim igračem (kojeg glumi Josh Duhamel).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film je napisao, režirao i producirao redatelj indie filma Vicky Wight (Dječak Genij), a glumi i Nora Dunn, Herizen Guardiola, Kevin Alejandro, Isiah Whitlock Jr., Sharon Lawrence, Georgia King i Carly Pope.

The Lost Husband Film u kinima od Aprila, 2020 !

Radnja Ukratko:

Nakon iznenadne muževe smrti, Libby je prisiljena useliti se sa svojom hiperkritičnom majkom. Iznenada, njezina utučena teta Jean nudi bijeg: posao i mjesto za život na svojoj farmi u državi Texas Hill. Prije nego što može sama progovoriti, Libby se spakira, hvata djecu i kreće na put.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Život na farmi za koze tetke Jean je ljepši i tajanstveniji nego što je Libby mogla zamisliti. Iza životinja i napornog rada, postoji tišina – duboka, seoska tišina. Ali tu su i drhtavi, grubi voditelji farme s tragičnim kućnim životom, službenica u hranidbi koja tvrdi da može kontaktirati svog supruga “s druge strane”, i ekscentrična tetka koju nikad nije poznavala, ali za koju se ispostavilo da je točno koga treba.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Leslie Bibb, Josh Duhamel, Nora Dunn, Herizen Guardiola, Kevin Alejandro. Isiah Whitlock Jr., Sharon Lawrence, Georgia King, Carly Pope, Callie Haverda, Roxton Garcia
Redatelj: Vicky Wight
Scenarist: Katherine Center, Vicky Wight
Žanr Filma: Romansa
Trajanje filma: 109 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU