Sunday, July 21, 2024

The Man Without Gravity (2019) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Ovo je fantastična priča o talijanskom dječaku koji se čudom rađa bez gravitacije. Odgojen je u malom gradu gdje živi u skromnom okruženju. Uglavnom drži do sebe. Ali kad odraste u odraslu dob, odluči zakoračiti u svijet. Ubrzo se pretvara u trenutnu slavnu osobu zbog svoje nevjerojatne sposobnosti levitacije. Tada postaje poznat kao “The Man Without Gravity”.

Pogledajte službeni trailer za novu fantastičnu dramu na talijanskom jeziku za Netflix, koja govori o starijoj povijesti čovjeka koji doslovno može plutati poput balona.

Izvorni inozemni film Netflixa s glavnim ulogom talijanskog scenarista i redatelja Marca Bonfantija glumio je Elio Germano, Michela Cescon i Elena Cotta.

The Man Without Gravity Film u kinima od Novembra, 2019 !

Radnja Ukratko:

Dečak sa gravitacijom podignut je u secanju sazrevanja u izuzetnog čoveka–i međunarodnu ličnost–koja se nalazi na meti ljudske veze.

The Man Without Gravity Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Elio Germano, Michela Cescon, Elena Cotta, Silvia D’Amico, Vincent Scarito
Redatelj: Marco Bonfanti
Scenarist: Marco Bonfanti
Žanr Filma: Komedija, Drama, Fantazija
Trajanje filma: 107 min
Zemlja: Italy, Belgium, France
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave