Monday, June 21, 2021

The Map of Tiny Perfect Things (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “The Map of Tiny Perfect Things”, u kojem glume Kathryn Newton (iz nedavne horor-komedije “Freaky”) i Kyle Allen (iz “Američke horor priče” i “Put”).

Dvoje tinejdžera upoznaju se i zaljubljuju nakon što su otkrili da su obojica zapeli u istoj beskrajnoj vremenskoj petlji u ovoj romantičnoj drami nalik na Groundhog’s Day, koja će premijeru imati sljedeći mjesec na Amazon Primeu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na temelju kratke priče autora “Čarobnjaka” Leva Grossmana, koji je također napisao scenarij, film se usredotočuje na nevjerojatnu ljubavnu priču između dvoje tinejdžera koji shvaćaju da obojica neprestano ponavljaju isti dan – što je mnogo u veni nedavni rom-com “Palm Springs”.

Film je režirao Ian Samuels, koji je prethodno vodio tinejdžerski rom-com za Netflix iz 2018. “Sierra Burgess je gubitnica”.

The Map of Tiny Perfect Things Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

The Map of Tiny Perfect Things govori o pametnom tinejdžeru Marku, koji zadovoljno živi isti dan u beskrajnoj petlji čiji se svijet preokreće kada upozna misterioznu Margaretu također zaglavljenu u vremenskoj petlji. Mark i Margaret stvaraju magnetsko partnerstvo, nastojeći pronaći sve sitne stvari koje taj jedan dan čine savršenim. Slijedi ljubavna priča s fantastičnim preokretom, dok se njih dvoje trude otkriti kako – i hoće li – pobjeći od svog beskrajnog dana.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Kathryn Newton, Kyle Allen, Jermaine Harris, Anna Mikami, Josh Hamilton, Cleo Fraser, Jorja Fox, Al Madrigal
Redatelj: Ian Samuels
Scenarist: Lev Grossman
Žanr Filma: Fantazija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma The Map of Tiny Perfect Things :

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU