Tuesday, May 11, 2021

The Marksman (2021) Trailer Filma

Bivši marinec, pretvoren u rančera (Liam Neeson), postaje nevjerojatni skrbnik mladog nedužnog dječaka migranta dok ih progoni kartel u ovom akcijskom trileru iz pograničnog grada, za koji je objavljen službeni trailer.

Režirao ga je voditelj filma “Trouble with the Curve” Robert Lorenz, koji je ujedno i dugogodišnji pomoćnik redatelja Clinta Eastwooda, “The Marksman” navodi Neesona da radi ono što najbolje zna – koristeći svoje posebne vještine kako bi ubio hrpu negativaca. Ovoga puta pokušava pomoći malom dječaku migrantu da dođe do svoje obitelji u Chicagu nakon što mu je majku ubio smrtonosni narko-kartel.

The Marksman Film u kinima od Januara, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Očvrsli stočar u Arizoni Jim Hanson (Liam Neeson) jednostavno želi ostati sam jer se brani od obavijesti o deložaciji i pokušava zaraditi za život na izoliranom dijelu granice. No, sve se mijenja kad Hanson, bivši marinski strijelac, svjedoči 11-godišnjem migrantu Miguelu (Jacob Perez) koji je s majkom Rosom (Teresa Ruiz) bježao od atentatora na narko kartele koje je vodio nemilosrdni Mauricio (Juan Pablo Raba). Nakon što je uhvaćena u pucnjavi, umiruća Rosa moli Jima da odvede njenog sina na sigurno njenoj obitelji u Chicago. Prkoseći svojoj kćeri policajki Sari (Katheryn Winnick), Jim iskrada Miguela iz lokalne američke carine i granične postaje i zajedno kreću na cestu sa skupinom ubojica u potjeri. Jim i Miguel polako počinju prevladavati razlike i počinju stvarati nevjerojatno prijateljstvo, dok Mauricio i njegove kolege ubojice idu im za tragom. Kad se napokon sretnu na farmi Srednjeg Zapada, dolazi do borbe do smrti dok Jim koristi svoje vojne vještine i kodeks časti kako bi obranio dječaka kojeg je zavolio.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Liam Neeson, Katheryn Winnick, Teresa Ruiz, Juan Pablo Raba, Jacob Perez
Redatelj: Robert Lorenz
Scenarist: Chris Charles, Danny Kravitz
Žanr Filma: Akcija, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU