Saturday, June 8, 2024

The Marksman (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Bivši marinec, pretvoren u rančera (Liam Neeson), postaje nevjerojatni skrbnik mladog nedužnog dječaka migranta dok ih progoni kartel u ovom akcijskom trileru iz pograničnog grada, za koji je objavljen službeni trailer.

Režirao ga je voditelj filma “Trouble with the Curve” Robert Lorenz, koji je ujedno i dugogodišnji pomoćnik redatelja Clinta Eastwooda, “The Marksman” navodi Neesona da radi ono što najbolje zna – koristeći svoje posebne vještine kako bi ubio hrpu negativaca. Ovoga puta pokušava pomoći malom dječaku migrantu da dođe do svoje obitelji u Chicagu nakon što mu je majku ubio smrtonosni narko-kartel.

The Marksman Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Očvrsli stočar u Arizoni Jim Hanson (Liam Neeson) jednostavno želi ostati sam jer se brani od obavijesti o deložaciji i pokušava zaraditi za život na izoliranom dijelu granice. No, sve se mijenja kad Hanson, bivši marinski strijelac, svjedoči 11-godišnjem migrantu Miguelu (Jacob Perez) koji je s majkom Rosom (Teresa Ruiz) bježao od atentatora na narko kartele koje je vodio nemilosrdni Mauricio (Juan Pablo Raba). Nakon što je uhvaćena u pucnjavi, umiruća Rosa moli Jima da odvede njenog sina na sigurno njenoj obitelji u Chicago. Prkoseći svojoj kćeri policajki Sari (Katheryn Winnick), Jim iskrada Miguela iz lokalne američke carine i granične postaje i zajedno kreću na cestu sa skupinom ubojica u potjeri. Jim i Miguel polako počinju prevladavati razlike i počinju stvarati nevjerojatno prijateljstvo, dok Mauricio i njegove kolege ubojice idu im za tragom. Kad se napokon sretnu na farmi Srednjeg Zapada, dolazi do borbe do smrti dok Jim koristi svoje vojne vještine i kodeks časti kako bi obranio dječaka kojeg je zavolio.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Liam Neeson, Katheryn Winnick, Teresa Ruiz, Juan Pablo Raba, Jacob Perez
Redatelj: Robert Lorenz
Scenarist: Chris Charles, Danny Kravitz
Žanr Filma: Akcija, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave