Sunday, April 11, 2021

The Mauritanian (2021) Trailer Filma

Dobitnica Oscara Jodie Foster glumi neustrašivog branitelja koji se suočava sa sve većim nadzorom američke vojske kada preuzme kontroverzni slučaj u vezi s pravima habeas corpusa još uvijek zatvorenog uhićenika iz Guantanama (ovdje ga glumi glumac “The Looming Tower” Tahar Rahim) .

Pogledajte službeni trailer za “The Mauritanian”, predstojeću dramu cijenjenog temeljem istinite priče priznatog filmaša Kevina Macdonalda (Posljednji škotski kralj, država u igri, Jednog dana u rujnu).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film koji Shailene Woodley također vidi kao Fosterovu mladu pravnu suradnicu, a Benedikta Cumberbatcha kao vojnog tužitelja uštogljenog vrata, temelji se na najprodavanijim memoarima New York Timesa “Dnevnik Guantanama”, rođenog u Mauritaniji Mohamedoua Oulda Slahija, koji je pritvoren u zaljevu Guantanamo bez optužbi više od 14 godina od 2002. do 2016. On je prvi pritvorenik Guantanama koji je objavio memoare dok je još bio u zatvoru.

The Mauritanian Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Uhvaćen od američke vlade, Mohamedou Ould Slahi (Tahar Rahim) godinama čami u zatvoru bez optužbi i suđenja. Izgubivši svaku nadu, Slahi pronalazi saveznike u braniteljici Nancy Hollander (Jodie Foster) i njezinoj suradnici Teri Duncan (Shailene Woodley). Zajedno se suočavaju s bezbroj prepreka u očajničkoj potrazi za pravdom. Njihovo kontroverzno zagovaranje, zajedno s dokazima koje je otkrio zastrašujući vojni tužitelj, potpukovnik Stuart Couch (Benedict Cumberbatch), na kraju otkriva šokantnu i dalekosežnu zavjeru. Temeljena na najprodavanijim memoarima New York Timesa, ovo je eksplozivna istinita priča o borbi za opstanak bez obzira na sve.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sam Worthington, Lily Rabe, Stephen Tobolowsky, Adjoa Andoh, Lucy Capri, Lauren Cochrane, Shane Dean
Redatelj: Kevin Macdonald
Scenarist: Rory Haines, Sohrab Noshirvani
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: UK | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU