Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Menu Trailer Komedija Horor sa Anya Taylor-Joy

The Menu Trailer Komedija Horor sa Anya Taylor-Joy

- Advertisement -

Par koji uživa u noćnom izlasku u ekskluzivnom vrhunskom restoranu na kraju postaje dio uznemirujuće igre preživljavanja u ovom novom neuobičajenom trileru The Menu za koji je objavljen službeni teaser trailer.

U “The Menu” glume Anya Taylor-Joy (Sjevernjak) i Nicholas Hoult (Veliki) kao mladi par koji je pozvan da jede u privatnom otmjenom restoranu na udaljenom obalnom otoku. Ubrzo otkrivaju da postoji veći razlog zašto su tamo, sjedeći među grupom bogatih, privilegiranih pokrovitelja. Čini se da je kuhar (Ralph Fiennes) pripremio noć koju neće uskoro zaboraviti. Neka igre počnu.

- Advertisement -

U režiji nagrađivanog televizijskog redatelja Marka Myloda (Succession, Game of Thrones, Shameless), u filmu također glume John Leguizamo, Judith Light, Hong Chau i Janet McTeer.

The Menu Film u kinima od Novembra 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Par (Anya Taylor-Joy i Nicholas Hoult) putuje na obalni otok kako bi jeli u ekskluzivnom restoranu gdje je kuhar (Ralph Fiennes) pripremio raskošan jelovnik, uz nekoliko šokantnih iznenađenja.

The Menu Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Ralph Fiennes, John Leguizamo, Judith Light, Hong Chau, Janet McTeer, Reed Birney, Rob Yang, Aimee Carrero, Paul Adelstein, Arturo Castro

Žanr Filma:

Komedija, Horor, Filmovi 2022

Redatelj:

Mark Mylod

Scenarist:

Seth Reiss, Will Tracy

Trajanje filma:

Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -