Tuesday, March 2, 2021

The Midnight Sky (2020) Trailer Filma

“Ima li koga vani?” … George Clooney jedan je od posljednjih ljudi koji su preživjeli katastrofalan događaj u nadolazećoj postapokaliptičnoj drami, za koju je objavljen službeni trailer.

U glavnoj ulozi i režiji Clooneyja, “The Midnight Sky” novi je Netflixov originalni film koji se temelji na hvaljenom romanu Lily Brooks-Dalton “ood Morning, Midnight”. I govori priču o kraju svijeta o usamljenom astronomu (glumi ga Clooney) koji se našao kako se brine o maloj djevojčici bez roditelja u udaljenoj ispostavi na Arktiku kad svijet pogodi misteriozna globalna katastrofa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U filmu također glumi Felicity Jones (Rogue One). Ona glumi astronauta koji nakon duge misije u dubokom svemiru ima strašnu nesreću što se vraća kući na sada gotovo nenaseljivu Zemlju. Clooneyjev lik pokušava kontaktirati njezin svemirski brod kako bi upozorio nju i kolege astronaute (David Oyelowo, Kyle Chandler i Demian Bichir) na nestabilne uvjete na Zemlji.

The Midnight Sky Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Naša čovječnost uvijek izdrži.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ova postapokaliptična priča prati Augustina (George Clooney), usamljenog znanstvenika na Arktiku, dok se utrkuje kako bi zaustavio Sully (Felicity Jones) i njezine kolege astronaute da se vrate kući u misterioznu globalnu katastrofu. Clooney također režira adaptaciju hvaljenog romana Lily Brooks-Dalton “Good Morning, Midnight”.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: George Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo, Kyle Chandler, Demian Bichir, Tiffany Boone, Tim Russ, Miriam Shor, Ethan Peck, Sophie Rundle
Redatelj: George Clooney
Scenarist: Lily Brooks-Dalton, Mark L. Smith
Žanr Filma: Drama, Fantazija, Sci-Fi
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU