Tuesday, May 11, 2021

The Midnight Sky (2020) Trailer Filma

“Ima li koga vani?” … George Clooney jedan je od posljednjih ljudi koji su preživjeli katastrofalan događaj u nadolazećoj postapokaliptičnoj drami, za koju je objavljen službeni trailer.

U glavnoj ulozi i režiji Clooneyja, “The Midnight Sky” novi je Netflixov originalni film koji se temelji na hvaljenom romanu Lily Brooks-Dalton “ood Morning, Midnight”. I govori priču o kraju svijeta o usamljenom astronomu (glumi ga Clooney) koji se našao kako se brine o maloj djevojčici bez roditelja u udaljenoj ispostavi na Arktiku kad svijet pogodi misteriozna globalna katastrofa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U filmu također glumi Felicity Jones (Rogue One). Ona glumi astronauta koji nakon duge misije u dubokom svemiru ima strašnu nesreću što se vraća kući na sada gotovo nenaseljivu Zemlju. Clooneyjev lik pokušava kontaktirati njezin svemirski brod kako bi upozorio nju i kolege astronaute (David Oyelowo, Kyle Chandler i Demian Bichir) na nestabilne uvjete na Zemlji.

The Midnight Sky Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Naša čovječnost uvijek izdrži.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ova postapokaliptična priča prati Augustina (George Clooney), usamljenog znanstvenika na Arktiku, dok se utrkuje kako bi zaustavio Sully (Felicity Jones) i njezine kolege astronaute da se vrate kući u misterioznu globalnu katastrofu. Clooney također režira adaptaciju hvaljenog romana Lily Brooks-Dalton “Good Morning, Midnight”.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: George Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo, Kyle Chandler, Demian Bichir, Tiffany Boone, Tim Russ, Miriam Shor, Ethan Peck, Sophie Rundle
Redatelj: George Clooney
Scenarist: Lily Brooks-Dalton, Mark L. Smith
Žanr Filma: Drama, Fantazija, Sci-Fi
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU