Sunday, June 16, 2024

The Mosquito Coast Season 1 (2021) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

“The Mosquito Coast” temelji se na najprodavanijem istoimenom romanu iz 1981. autora Paula Therouxa, koji je, Justinov stric. Ista knjiga adaptirana je u film iz 1986. godine u kojem su glumili Harrison Ford i River Phoenix.

Zvijezda “Leftovers” Justin Theroux nagovori obitelj i preseli se na obalu Srednje Amerike u ovoj novoj dramskoj seriji od sedam epizoda za Apple TV Plus, za koju je objavljen službeni trailer.

U ovoj novoj verziji koju je stvorio Emmy nominirani književnik “Luther” Neil Cross, Justin glumi Allie Fox, radikali idealist i briljantni izumitelj koji bježi iz Sjedinjenih Država u Latinsku Ameriku, vukući za sobom suprugu i njihovu djecu.

Australska glumica Melissa George (Dobra žena, Grey’s Anatomy) također glumi Therouxinu suprugu.

The Mosquito Coast Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Adaptirana iz najprodavanijeg romana, The Mosquito Coast potresna je avantura koja slijedi opasno putovanje radikalnog idealista i briljantnog izumitelja Allie Fox (Justin Theroux), koji vodi svoju obitelj iz Meksika tražeći sigurno utočište.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Justin Theroux, Melissa George, Logan Polish, Gabriel Bateman, Kimberly Elise
Kreator: Rupert Wyatt (premiere episode)
Žanr: Avantura, Triler, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series The Mosquito Coast:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave