Wednesday, June 19, 2024

The New Mutants (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Objavljena je nova službena promocija Comic-Con za horor film vezan za X-Men “The New Mutants”.

Film o stripu, koji je snimljen prije mnogo godina i dugo je kasnio zbog mnoštva razloga, uključujući i trenutni, zasnovan je na istoimenom timu Marvela.

U glavnim ulogama Anya Taylor-Joy (Vještica), Maisie Williams (Game of Thrones), Charlie Heaton (Stranger Things), Henry Zaga (Teen Wolf) i Blu Hunt (Originals) s Alice Braga (Kraljica Juga), ” The New Mutants “usredotočuje se na skupinu problematičnih tinejdžera s mutiranim moćima koji se potajno drže u udaljenoj medicinskoj ustanovi.

Režija i koautor Josh Boone (Greška u našim zvijezdama), “Novi mutanti” planiraju imati posebnu virtualnu ploču za predstojeći internetski događaj “Comic-Con kod kuće”, koji će započeti u četvrtak, 23. srpnja u 2pm pt.

The New Mutants Film u kinima od Augusta, 2020 !

Radnja Ukratko:

20th Century Fox u suradnji s tvrtkom Marvel Entertainment predstavlja “New Mutants”, originalni horor triler postavljen u izoliranu bolnicu, gdje se skupina mladih mutanata održava na psihijatrijskom nadzoru. Kad se počnu događati čudne pojave, testirat će se i njihove nove mutacijske sposobnosti i njihova prijateljstva dok se bore da isprobaju i postanu živa.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Maisie Williams, Blu Hunt, Henry Zaga, Alice Braga
Redatelj: Josh Boone
Scenarist: Josh Boone, Knate Lee
Žanr Filma: Akcija, Horor, Sci-Fi
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave