Monday, June 21, 2021

The Old Guard (2020) Trailer Filma

Charlize Theron umire teže od Brucea Willisa dok glumi stoljetnog besmrtnog plaćenika u novom Netflixovom akcijskom trileru “The Old Guard” za koji je objavljen službeni trailer.

Predstojeći Netflixov film, gdje također glumi Kikija Laynea, Matthiasa Schoenaertsa (Red Sparrow) i Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange), temelji se na istoimenom priznanom grafičkom romanu pisca stripa Grega Rucka i umjetnik Leandro Fernandez.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Akcijski film govori priču o četiri besmrtna ratnika koji tvore prikriveni plaćenički tim. Posljednjih nekoliko stoljeća, radeći u sjeni, borili su se za to da svijet učine sigurnim i pravednim za cijelo čovječanstvo. Ali sada su protiv nove prijetnje – strogo tajna organizacija želi ih razotkriti, proučiti i ukrasti im DNK kako bi se napravili još besmrtni vojnici.

Kiki Layne glumi mladu otpornu ženu koja je regrutovana da se pridruži stoljetnom besmrtnom odredu, kojeg predvodi Charlize Theron, koja upravlja sekirom.

U produkciji Therona, “Old Guard” režira Gina Prince-Bythewood, a čiji su krediti uključuju filmove “Love & Basketball” i “Beyond the Lights.”. Režirala je i pilot epizodu Marvel teen superheroja iz serije “Cloak & Dagger”.

The Old Guard Film u kinima od Jula, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Zauvijek je teže nego što izgleda….

Predvođeni ratnikom po imenu Andy (Charlize Theron), prikrivena skupina usko povezanih plaćenika s tajanstvenom nesposobnošću da umru, stoljećima se borila za zaštitu smrtnog svijeta. Ali kada se tim zaposli za hitnu misiju, a njihove izvanredne sposobnosti iznenada budu izložene, Andyju i Nilu (Kiki Layne), najnovijem vojniku, pridružit će se njihovim redovima, kako bi pomogli grupi da ukloni prijetnju onih koji traže kopirati i unovčiti njihovu moć na bilo koji način.

Zasnovan na cijenjenom grafičkom romanu autora Grega Rucka i ilustratora Leandra Fernandeza.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Charlize Theron, Kiki Layne, Matthias Schoenaerts, Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari. Anamaria Marinca, Luca Marinelli, Veronica Ngo, Natacha Karam, Harry Melling
Redatelj: Gina Prince-Bythewood
Scenarist: Leandro Fernandez, Greg Rucka
Žanr Filma: Akcija, Fantazija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU