Tuesday, June 11, 2024

The Old Man Trailer Jeff Bridges u Akcionoj Seriji

Share

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni trailer za novu FX seriju akcijskih trilera “The Old Man”, koja se temelji na istoimenom najprodavanijem špijunskom romanu Thomasa Perryja.

Jeff Bridges je stari, umirovljeni CIA-in operativac koji živi izvan mreže. Misli da je njegova prošlost iza njega sve dok ga jednog dana ubojica ne pokuša ubiti. Sada mora upotrijebiti svoje detektivske i ubojne vještine kako bi ušao u trag svojim bivšim šefovima CIA-e kako bi jednom zauvijek pobjegao iz svog starog života.

72-godišnji dobitnik Oscara glumi Dan Chasea, ostarjelog bivšeg ubojice CIA-e koji odlazi u bijeg. Dobitnik Emmyja John Lithgow glumi Harolda Harpera, FBI-jevog pomoćnika direktora za protuobavještajne poslove koji je nekoć bio Danov kolega, ali sada ima zadatak da ga ulovi. To je ako ga Dan prvi ne pronađe.

U seriji, koju su izvršni producenti “Black Sails” i “Human Target” tvorci Jonathan E. Steinberg i Robert Levine, također glume Amy Brenneman, Alia Shawkat i Gbenga Akinnagbe.

Jon Watts, redatelj filmova “Cop Car” i filmova “Spider-Man”: Homecoming, Far from Home i No Way Home, režirao je pilot epizodu nadolazeće FX serije.

The Old Man Season 1 od Juna, 2022

Radnja serije ukratko

Temeljen na bestseleru Thomasa Perryja, The Old Man se usredotočuje na Dana Chasea (Jeff Bridges) koji je pobjegao iz CIA-e prije nekoliko desetljeća i od tada živi izvan mreže. Kada dođe ubojica i pokuša ukloniti Chasea, stari operativac saznaje da sada mora pomiriti svoju prošlost kako bi osigurao svoju budućnost. Nakon što je Dan Chase pobjegao iz skrovišta, FBI-jev pomoćnik direktora za protuobavještajne poslove Harold Harper (John Lithgow) pozvan je da ga ulovi zbog njegove komplicirane prošlosti s odmetnutim bjeguncem. Kada se pokaže da je Chase teže uhvatiti nego što su vlasti očekivale, vrlo obučeni izvođač specijalnih operacija poslan je i za njim. Dok je u bijegu, Chase iznajmljuje sobu od Zoe McDonald (Amy Brenneman) koja koristi rezerve za koje nikad nije znala da ih ima kako bi preživjela dan kada sazna istinu o svom novom stanaru.

The Old Man Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Jeff Bridges, John Lithgow, Amy Brenneman, Alia Shawkat, Gbenga Akinnagbe, EJ Bonilla, Bill Heck

Kreator

Robert Levine, Jonathan E. Steinberg

Žanr

Akcija, Drama, Triler, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave