Sunday, May 16, 2021

The One and Only Ivan (2020) Trailer Filma

Pogledajte novoobjavljeni službeni trailer za film “The One and Only Ivan”, koji je adaptacija istoimene knjige dobitnike medalja Newberyja, autorice dječje fantastike Katherine Applegate.

Bryan Cranston je udomitelj 400-kilogramske srebrne gorile u ovom obiteljskom avanturističkom filmu za Disneyevu novu streaming uslugu, Disney Plus.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Disneyjev film koji u stvarnosti uključuje foto-stvarne računalno generirane životinje govori priču o Ivanu, srebrnoj gorili od 400 kilograma (koju je izrekao Sam Rockwell) koji je većinu svog života odgajao u zatočeništvu u lokalnom trgovačkom centru s drugima životinje, među kojima je i pas lutalica (glas Danny DeVito), stari cirkuski slon (Angelina Jolie) i dječji slon (Brooklynn Prince).

Kad vlasnik trgovačkog centra Mack (Cranston) otkrije da je Ivan naučio slikati slike, vidi priliku zaraditi neki pravi novac. Ali kad Ivanove slike prsta otkriju duboku čežnju da se oslobodi, Mack mora donijeti najtežu odluku svog života.

Režiju voditeljice “Me Before You” Thea Sharrock, a za ekran priredio pisac filma “Rock of Rock” Mike White, film također glumi Ramon Rodriguez i Ariana Greenblatt, a prikazuju glasove Helen Mirren, Chaka Khan, Mikea Whitea, Ron Funches i Phillipa Soo.

The One and Only Ivan Film u kinima od Augusta, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Prilagođavanje nagrađivane knjige o jednoj vrlo posebnoj gorili, Disneyevom filmu THE ONE AND SAMLY VAN nezaboravna je priča o ljepoti prijateljstva, snazi vizualizacije i značaju mjesta koje jedno zove dom. Ivan je srebrna gorila s 400 kilograma koja zajedničko stanište dijeli u prigradskom trgovačkom centru sa slonom Stellom, psom Bobom i raznim drugim životinjama. Ima malo sjećanja na džunglu u koju je zarobljen, ali kad stigne dječji slon po imenu Ruby, to dodiruje nešto duboko u njemu. Ruby je nedavno odvojena od svoje obitelji u divljini, zbog čega se dovodi u pitanje njegov život, odakle dolazi i gdje on na kraju želi biti. Srčana avantura, koja na ekran dolazi u impresivnom hibridu live-akcije i CGI-a, temelji se na knjizi bestselera Katherine Applegate, koja je nakon objavljivanja 2013. osvojila brojne nagrade, uključujući Newberyovu medalju.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Bryan Cranston, Ramon Rodriguez, Ariana Greenblatt — (voices by) Sam Rockwell, Danny DeVito, Angelina Jolie. Helen Mirren, Brooklynn Prince, Chaka Khan, Mike White, Ron Funches, Phillipa Soo
Redatelj: Thea Sharrock
Scenarist: Mike White (screenplay by), Katherine Applegate (book)
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU