Thursday, June 24, 2021

The Opening Act (2020) Trailer Filma

Stand-up komičar Steve Byrne (Sullivan i Son) debitira u dugometražnom igranom filmu s nadolazećom komedijom “The Opening Act”, za koju je objavljen službeni trailer.

Komičar Jimmy O. Yang (Silicijska dolina, Ludi bogati Azijati) glumi u indie filmu kao Will, uredski radnik na niskoj razini koji sanja da bude stand-up strip. Will napokon dobiva priliku koju je čekao cijeli život kad mu se ponudi posao da postane uvodni čin za jednog od svojih stand-up strip junaka (glumi ga Cedric The Entertainer). No, ubrzo saznaje da život na cesti nije sve ono što je napuknuto.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U filmu glumi Debby Ryan (Nezasitna) kao Willova djevojka uz gostovanja stvarnih komičara među kojima su Alex Moffat, Ken Jeong, Bill Burr, Neal Brennan, Whitney Cummings, Iliza Shlesinger i drugi.

The Opening Act Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Will Chu ima sve – posao, djevojku – ali nedostaje njegova prava životna strast, postati stand-up komičar. Kad dobije priliku koju je čekao, mjesto za emcee na putu koji se otvara za njegovog junaka Billyja G., urušava se stvarnost života na pozornici. Između neumoljivih heklera, pijanih komedijaša i jutarnjeg radija koji se teško impresionira DJ-evi, stvari kreću grubo. Čak i ako uspije iskoristiti priliku da uči od svojih idola i prevlada izazove, Will i dalje treba odlučiti hoće li nastaviti sa životom koji ima ili nastaviti onaj o kojem je oduvijek sanjao – život komičara.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jimmy O. Yang, Debby Ryan, Cedric The Entertainer, Alex Moffat, Ken Jeong, Bill Burr, Neal Brennan. Whitney Cummings, Iliza Shlesinger, Jermaine Fowler, Russell Peters, Tom Segura
Redatelj: Steve Byrne
Scenarist: Steve Byrne
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU