Sunday, March 7, 2021

The Opening Act (2020) Trailer Filma

Stand-up komičar Steve Byrne (Sullivan i Son) debitira u dugometražnom igranom filmu s nadolazećom komedijom “The Opening Act”, za koju je objavljen službeni trailer.

Komičar Jimmy O. Yang (Silicijska dolina, Ludi bogati Azijati) glumi u indie filmu kao Will, uredski radnik na niskoj razini koji sanja da bude stand-up strip. Will napokon dobiva priliku koju je čekao cijeli život kad mu se ponudi posao da postane uvodni čin za jednog od svojih stand-up strip junaka (glumi ga Cedric The Entertainer). No, ubrzo saznaje da život na cesti nije sve ono što je napuknuto.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U filmu glumi Debby Ryan (Nezasitna) kao Willova djevojka uz gostovanja stvarnih komičara među kojima su Alex Moffat, Ken Jeong, Bill Burr, Neal Brennan, Whitney Cummings, Iliza Shlesinger i drugi.

The Opening Act Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Will Chu ima sve – posao, djevojku – ali nedostaje njegova prava životna strast, postati stand-up komičar. Kad dobije priliku koju je čekao, mjesto za emcee na putu koji se otvara za njegovog junaka Billyja G., urušava se stvarnost života na pozornici. Između neumoljivih heklera, pijanih komedijaša i jutarnjeg radija koji se teško impresionira DJ-evi, stvari kreću grubo. Čak i ako uspije iskoristiti priliku da uči od svojih idola i prevlada izazove, Will i dalje treba odlučiti hoće li nastaviti sa životom koji ima ili nastaviti onaj o kojem je oduvijek sanjao – život komičara.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jimmy O. Yang, Debby Ryan, Cedric The Entertainer, Alex Moffat, Ken Jeong, Bill Burr, Neal Brennan. Whitney Cummings, Iliza Shlesinger, Jermaine Fowler, Russell Peters, Tom Segura
Redatelj: Steve Byrne
Scenarist: Steve Byrne
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Shoplifters of the World (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za post-punk dramu smještenu u 1987. "Shoplifters of the World", koja...

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU