Saturday, April 10, 2021

The Outpost (2020) Trailer Filma

Scott Eastwood, Orlando Bloom i Caleb Landry Jones prikazuju stvarne američke vojnike koji se bore protiv talibana u novoj vojnoj akcijskoj drami, koja se temelji na istinitoj priči o bitci pri Kamdeshu u ratu u Afganistanu.

Režija Rod Lurie (The Contender, The Last Castle) “The Outpost” je filmska adaptacija najprodavanije istraživačke knjige “The Outpost: An Untold Story of American Valor”, voditelja CNN-a Jakea Tappera.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kao jedna od najkrvavijih bitki u Afganistanskom ratu, bitka kod Kamdesha dogodila se 3. listopada 2009. Armija od oko 300 talibanskih vojnika napala je američku borbenu postaju smještenu u planinskom gradiću Kamdesh u Afganistanu. Okruženi i bezbrojni, 53 američka vojnika borili su se od koordiniranog napada, koji je rezultirao smrću osam američkih vojnika i 27 ranjenih. A oko 150 talibanskih militanata također je ubijeno.

The Outpost Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

U ovom vojnom trileru, temeljenom na najprodavanijoj nefantastičnoj knjizi The New York Times, The Outpost: An Untold Story of American Valor od CNN-ovog Jakea Tapper-a, malene jedinice američkih vojnika, sama na udaljenom Combat Outpost Keating, smještenom duboko u dolini tri planine u Afganistanu, borbe za obranu od goleme sile talibanskih boraca u koordiniranom napadu. Bitka kod Kamdesha, kao što je poznato, bio je najkrvaviji američki angažman u Afganistanskom ratu 2009. godine, a Bravo trupa 3-61 CAV postala je jedna od najatraktivnijih ukrašenih jedinica 19-godišnjeg sukoba.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Scott Eastwood portretira narednika Clint Romesha, a Caleb Landry Jones portretira stručnjaka Ty Cartera (koji se također pojavljuje u filmu) koji je nagrađen Medaljom za čast. Orlando Bloom igra kapetana Ben Keatinga. Redatelj Rod Lurie, sam bivši vojnik i diplomant West Pointa, glumio je nekoliko drugih veterana američke vojske u različitim ulogama, uključujući Henryja Hughesa i Daniela Rodrigueza.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom, Jack Kesy, Taylor John Smith, Milo Gibson
Redatelj: Rod Lurie
Scenarist: Eric Johnson, Paul Tamasy
Žanr Filma: Drama, Historija, Ratni
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU