The Postcard Killings (2020) Trailer Filma

Zvijezda “The Walking Dead” Jeffrey Dean Morgan prelazi od brutalnih zombi ubistava do groznih ubistava dok glumi tvrdog njujorškog detektiva koji putuje u London kako bi uhvatio serijskog ubojicu koji je ubio njegovu kćer i zetu u filmu “The Postcard Killings”, za koje je objavljen službeni trailer.

- Advertisement -

Režija poznatog Bosansko Hercegovačkog filmaša Danisa Tanovića (No Man’s Land, Death in Sarajevo), film je adaptacija bestselera detektiv-trilera romana poznatog kriminalista romana Jamesa Pattersona i Lize Marklund.

The Postcard Killings u kinima od Marta, 2020 !

Radnja Ukratko:

U The Postcard Killings, temeljenom na bestseleru romana Jamesa Pattersona i Lize Marklund broj 1 New York Timesa, svijet NY-ovog detektiva Jacoba Kanona (Jeffery Dean Morgan) uništen je kada su u Londonu brutalno ubijeni njegova kćer i zet. Ne mogavši mirno sjediti i ne raditi ništa, Jacob putuje u London kako bi dobio odgovore koji su mu potrebni. Dok saznaje za slična grozna ubojstva koja se događaju širom Europe – a kojoj prethodi razglednica poslana lokalnom novinaru – Jacob je u trci protiv vremena da zaustavi ubojstva i nađe pravdu za svoju djevojčicu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jeffrey Dean Morgan, Famke Janssen, Steven Mackintosh, Cush Jumbo
Redatelj: Danis Tanovic
Scenarist: Liza Marklund, Liza Marklund
Žanr Filma: Kirmi, Drama, Misterija
Trajanje filma: /
Zemlja: UK | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...