Wednesday, June 19, 2024

The Power Season 1 (2021) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novi sablasni horor triler “The Power” iz 1970-ih, koji je napisala i režirala britanska filmašica Corinna Faith.

Prvog dana na poslu, mlada engleska medicinska sestra prisiljena je raditi noćnu smjenu, brinući se o malom broju pacijenata u gotovo praznoj ambulanti u raspadanju. Tijekom cijele noći je muče mračne, natprirodne pojave.

U glavnim ulogama Rose Williams, Charlie Carrick, Gbemisola Ikumelo, Theo Barklem-Biggs, Emma Rigby i Shakira Rahman, serija je smještena u jezivu, smrznutu i propadajuću bolnicu u kojoj stvari često nalete na noć, a često i glasno.

The Power Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

London, 1974. Dok se Britanija priprema za električna isključenja koja će pogoditi cijelu zemlju, medicinska sestra Val (Rose Williams) stiže svoj prvi dan u raspadnutu kraljevsku ambulantu u Istočnom Londonu. Kad je većina pacijenata i osoblja evakuirana u drugu bolnicu, Val je prisiljena raditi u noćnoj smjeni, nalazeći se u mračnoj, gotovo praznoj zgradi. Unutar ovih zidova krije se smrtonosna tajna koja prisiljava Val da se suoči s vlastitom traumatičnom prošlošću i najdubljim strahovima kako bi se suprotstavila zlonamjernoj sili koja namjerava uništiti sve oko sebe.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Rose Williams, Charlie Carrick, Gbemisola Ikumelo, Theo Barklem-Biggs, Emma Rigby, Shakira Rahman
Kreator: Corinna Faith
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave