Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Prom (2020) Trailer Filma

The Prom (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte prvu službenu najavu za nadolazeću filmsku adaptaciju scenske glazbene komedije “The Prom” nominirane za Tonyja, koja se može pohvaliti vrhunskom glumačkom postavom koja uključuje Meryl Streep, Nicole Kidman, Kerry Washington, Keegan-Michael Key, James Corden i Andrew Rannells.

Film koji će na Netflixu biti objavljen u prosincu, usredotočen je na tinejdžerski lezbijski par (kojeg glume pridošlica Jo Ellen Pellman i Ariana DeBose) koji su šokirani i zaprepašteni kada im je zabranjeno da zajedno pohađaju maturalnu zabavu u malom gradu.

- Advertisement -

Kad su čuli vijest da je ovaj maturalni ples pred otkazom, ostarjela brodvejska zvijezda (Streep) i još trojica samozatajnih scenskih glumaca (koje su glumili Kidman, Corden i Rannells) odluče prosvjedovati protiv odluke škole postavljanjem vlastiti novac za novu maturalnu zabavu prilagođenu homoseksualcima, koja uzrokuje popriličnu pomutnju u rodnom gradu para u Indiani.

The Prom Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Dee Dee Allen (trostruka dobitnica Oscara Meryl Streep) i Barry Glickman (dobitnik nagrade Tony James Corden) zvijezde su newyorške pozornice s krizom u rukama: njihov skupi novi show na Broadwayu glavni je neuspjeh koji je iznenada uništio njihove karijere. U međuvremenu, u gradiću Indiana, srednjoškolka Emma Nolan (pridošlica Jo Ellen Pellman) doživljava sasvim drugu vrstu slomljenog srca: unatoč podršci ravnatelja srednje škole (Keegan-Michael Key), šefa PTA (Kerry Washington) zabranio joj je prisustvovanje maturalnoj zabavi sa svojom djevojkom Alyssom (Ariana DeBose). Kad Dee Dee i Barry zaključe da je Emmin neprilika savršen razlog za pomoć u oživljavanju njihovih javnih slika, na put su krenuli Angie (dobitnica Oscara Nicole Kidman) i Trent (Andrew Rannells), još jedan par ciničnih glumaca koji traže profesionalni lift . No kad se njihov samozatajni slavni aktivizam neočekivano javi, četvorci pronađu svoj vlastiti život neizvjestan dok se okupljaju kako bi Emmi pružili noć u kojoj može uistinu slaviti tko je.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose, Meryl Streep, Nicole Kidman, Kerry Washington, Keegan-Michael Key, James Corden. Andrew Rannells, Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Nico Greetham, Logan Riley, Nathaniel J. Potvin, Sofia Deler
Redatelj: Ryan Murphy
Scenarist: Chad Beguelin, Chad Beguelin
Žanr Filma: Komedija, Musical
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -