Thursday, July 25, 2024

The Protege (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći akcijski triler “The Protege”, u kojem glume i Samuel L. Jackson i Michael Keaton.

Od Martina Campbella, akcijskog redatelja “Casino Royale”, “Stranca” i “Maske Zorroa”, i od Richarda Wenka, scenarista filmova “The Equalizer”, ovaj akcijski triler prati glavnog ubojicu (Maggie P) dok se osvećuje onima koji su ubili njezinog prijatelja hitmera koji joj je ujedno bio i očev mentor. Ovdje ga igra Samuel L. Jackson.

U međuvremenu, Michael Keaton glumi glavnog negativca u filmu. Njegov je lik ozloglašeni ubojica s dvostrukim križanjem koji je izgleda naručio hit zbog loše krvi zbog starog ugovora.

Robert Patrick i Patrick Malahide također glume zajedno.

The Protege Film u kinima od Augusta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Spasio je kao dijete legendarni ubojica Moody (Samuel L. Jackson) i uvježbao u obiteljskom poslu, Anna (Maggie Q) je najvještija ubojica na svijetu. Ali kad Moody – čovjek koji joj je bio poput oca i koji ju je naučio svemu što treba znati o povjerenju i preživljavanju – bude brutalno ubijen, Anna se zavjetuje na osvetu. Dok se zapleće sa zagonetnim ubojicom (Michael Keaton) čija privlačnost prema njoj prevazilazi mačku i miša, njihovo se suočavanje pretvara u smrtonosno, a labavi krajevi života provedenog u ubijanju isplest će se još čvršće.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Maggie Q, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Robert Patrick, Patrick Malahide
Redatelj: Martin Campbell
Scenarist: Richard Wenk
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave