Sunday, March 7, 2021

The Queen’s Gambit Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte službeni trailer za novu Netflixovu miniseriju “The Queen’s Gambit”, u kojoj glumi Anya Taylor-Joy (New Mutant, Emma) kao šahovsko čudo koje je odrastalo u 1950-ima.

Elegantna drama od šest epizoda, za koju je scenarij i režiju napisao scenarist Scott Lonak, nominirani za Oscara, Scott Frank, temeljena je na hvaljenom istoimenom romanu Waltera Tevisa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Premisa se vrti oko Beth Harmon (glumi je Taylor-Joy), mladog čudesnog šaha iz 1950-ih koji je odgojen u sirotištu u Kentuckyju. Bori se s ovisnošću o drogama dok ulazi u visoko natjecateljski svijet šaha kojim dominiraju muškarci.

U mini seriji glume i Moses Ingram, Bill Camp, Thomas Brodie-Sangster, Marielle Heller, Harry Melling i Rebecca Root.

Ovo je druga ministerija Scotta Franka za Netflix. Prethodno je snimio zapadnjačku dramu “Bez bogova” koja je osvojila Emmy s Jeffom Danielsom, Merritt Wever, Michelle Dockery, Jackom O’Connellom i Scootom McNairyom.

The Queen’s Gambit Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2020

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Radnja ukratko:

Temeljena na romanu Waltera Tevisa, Netflixova ograničena serija drama THE QUEEN’S GAMBIT priča je o punoljetstvu koja istražuje istinske troškove genija.

Napuštena i povjerena u sirotište u Kentuckyju kasnih 1950-ih, mlada Beth Harmon (Anya Taylor-Joy) otkriva zapanjujući talent za šah dok razvija ovisnost o sredstvima za smirenje koje država daje kao sedativ za djecu. Progonjena svojim osobnim demonima i podstaknuta koktelom od narkotika i opsjednutosti, Beth se pretvara u impresivno vještu i glamuroznu izopćenicu, dok je odlučna u osvajanju tradicionalnih granica uspostavljenih u svijetu natjecateljskog šaha kojim dominiraju muškarci.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Anya Taylor-Joy, Moses Ingram, Bill Camp, Thomas Brodie-Sangster, Marielle Heller, Harry Melling, Rebecca Root
Kreator: Scott Frank
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Shoplifters of the World (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za post-punk dramu smještenu u 1987. "Shoplifters of the World", koja...

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU