Wednesday, June 19, 2024

The Queen’s Gambit Season 1 (2020) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novu Netflixovu miniseriju “The Queen’s Gambit”, u kojoj glumi Anya Taylor-Joy (New Mutant, Emma) kao šahovsko čudo koje je odrastalo u 1950-ima.

Elegantna drama od šest epizoda, za koju je scenarij i režiju napisao scenarist Scott Lonak, nominirani za Oscara, Scott Frank, temeljena je na hvaljenom istoimenom romanu Waltera Tevisa.

Premisa se vrti oko Beth Harmon (glumi je Taylor-Joy), mladog čudesnog šaha iz 1950-ih koji je odgojen u sirotištu u Kentuckyju. Bori se s ovisnošću o drogama dok ulazi u visoko natjecateljski svijet šaha kojim dominiraju muškarci.

U mini seriji glume i Moses Ingram, Bill Camp, Thomas Brodie-Sangster, Marielle Heller, Harry Melling i Rebecca Root.

Ovo je druga ministerija Scotta Franka za Netflix. Prethodno je snimio zapadnjačku dramu “Bez bogova” koja je osvojila Emmy s Jeffom Danielsom, Merritt Wever, Michelle Dockery, Jackom O’Connellom i Scootom McNairyom.

The Queen’s Gambit Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Temeljena na romanu Waltera Tevisa, Netflixova ograničena serija drama THE QUEEN’S GAMBIT priča je o punoljetstvu koja istražuje istinske troškove genija.

Napuštena i povjerena u sirotište u Kentuckyju kasnih 1950-ih, mlada Beth Harmon (Anya Taylor-Joy) otkriva zapanjujući talent za šah dok razvija ovisnost o sredstvima za smirenje koje država daje kao sedativ za djecu. Progonjena svojim osobnim demonima i podstaknuta koktelom od narkotika i opsjednutosti, Beth se pretvara u impresivno vještu i glamuroznu izopćenicu, dok je odlučna u osvajanju tradicionalnih granica uspostavljenih u svijetu natjecateljskog šaha kojim dominiraju muškarci.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Anya Taylor-Joy, Moses Ingram, Bill Camp, Thomas Brodie-Sangster, Marielle Heller, Harry Melling, Rebecca Root
Kreator: Scott Frank
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave