Thursday, July 25, 2024

The Right One (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Službeni trailer objavljen je za nadolazeći rom-com “The Right One”.

U filmu glumi Cleopatra Coleman (iz humoristične serije Fox “Posljednji čovjek na zemlji” i Netflixova trilera “U mjesečevoj sjeni”) kao mladog robota koji se bori i pada na simpatičnu neobičnu loptu (glumi ga komičar Nick Thune ) koji je usvojio više osoba i ličnosti kako bi se suočio sa lošim stvarima iz svoje prošlosti.

Film glumi s stand-up stripom Ilizom Shlesinger, igrani je redateljski prvijenac televizijskog producenta nominiranog za Emmy Kena Moka, koji je poznat po produkciji najbolje ocijenjenih reality showova “America’s Next Top Model” i “Making the Band”. Mok je također producirao nogometni film Marka Wahlberga “Nepobjedivi” i dramu Jennifer Lawrence “joy”.

The Right One Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

U ovom srčanom i smiješnom rom-comu, Sarau, romanopiscu koji se bori sa spisateljskim blokom i treba nadahnuće – i pronalazi je kad se slučajno sretne s Godfreyem, čudom od sreće koja neprestano mijenja osobe kako bi se nosila s traumatičnim prošlost i izbjegavajnjem stvarnosti. Baš kad se Godfrey počinje otvarati Sari, otkriva da ga koristi kao nadahnuće za svoj sljedeći roman, a on nestaje iz njezinog života. Je li Sara upravo izgubila muškarca iz snova ili će ga uspjeti pronaći i ispraviti stvari?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Cleopatra Coleman, Nick Thune, Iliza Shlesinger
Redatelj: Ken Mok
Scenarist: Ken Mok
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: Canada | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave