Monday, June 21, 2021

The Right Stuff Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte službeni teaser iza kulisa za nadolazeću ograničenu povijesnu seriju “The Right Stuff”.

Serija u osam epizoda temelji se na istoimenom najprodavanijoj knjizi Tom Wolfe iz 1979. o povijesnom svemirskom programu NASA iz 1959. godine, Projektu Mercury, koji kronira rane dane svemirske utrke između Sjedinjenih Država i Sovjetskog Saveza.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ista knjiga pretvorena je i u Oscarom nagrađeni film “The Right Stuff” iz 1983. pisca i redatelja Philipa Kaufmana.

U ovoj nadolazećoj adaptaciji za male ekrane Patrick J. Adams (Suits, Sneaky Pete) predvodi glumačku ulogu, prikazujući majora Johna Glenna koji je jedan od pilota Merkur-7 testnih pilota koji se bori za poziciju astronauta. Jake McDorman (TV film Što radimo u sjeni, TV bez granica) također glumi zapovjednika Alana Sheparda.

Seriju su producentski producirali Mark Lafferty (Castle Rock, Halt and Catch Fire) i ko-zvijezde Colin O’Donoghue, Nora Zehetner, Eloise Mumford, Eric Ladin, Patrick Fischler i drugi.

The Right Stuff Season 1 Episode 1 , 2020

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Radnja ukratko:

Scenarizirana serija u osam epizoda jasno promatra ono što bi postalo prvi američki “reality show”, budući da su ambiciozni astronauti i njihove obitelji postali instant poznate ličnosti u natjecanju koje bi ih moglo ubiti ili učiniti besmrtnima.

U jeku hladnog rata 1959. godine, Sovjetski Savez dominira u svemirskoj trci. Za borbu protiv nacionalnih osjećaja straha i pada, američka vlada zamišlja NASA-in projekt Merkur, zapalivši svemirsku utrku s Sovjetima i stvarajući trenutne slave šačici najuspješnijih vojnih pilota. Ti pojedinci, koji postaju poznati kao Merkur-Sedam, krivotvoreni su u heroje mnogo prije nego što su postigli niti jedan herojski čin. Najbolji inženjeri u zemlji procjenjuju da im treba nekoliko desetljeća da bi mogli preći u svemir. Imaju dvije godine.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Patrick J. Adams, Jake McDorman, Colin O’Donoghue, Nora Zehetner, Eloise Mumford, Shannon Lucio, Aaron Staton. James Lafferty, Micah Stock, Michael Trotter, Jackson Pace, Eric Ladin, Patrick Fischler
Kreator: /
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU