Saturday, April 10, 2021

The Right Stuff Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte službeni teaser iza kulisa za nadolazeću ograničenu povijesnu seriju “The Right Stuff”.

Serija u osam epizoda temelji se na istoimenom najprodavanijoj knjizi Tom Wolfe iz 1979. o povijesnom svemirskom programu NASA iz 1959. godine, Projektu Mercury, koji kronira rane dane svemirske utrke između Sjedinjenih Država i Sovjetskog Saveza.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ista knjiga pretvorena je i u Oscarom nagrađeni film “The Right Stuff” iz 1983. pisca i redatelja Philipa Kaufmana.

U ovoj nadolazećoj adaptaciji za male ekrane Patrick J. Adams (Suits, Sneaky Pete) predvodi glumačku ulogu, prikazujući majora Johna Glenna koji je jedan od pilota Merkur-7 testnih pilota koji se bori za poziciju astronauta. Jake McDorman (TV film Što radimo u sjeni, TV bez granica) također glumi zapovjednika Alana Sheparda.

Seriju su producentski producirali Mark Lafferty (Castle Rock, Halt and Catch Fire) i ko-zvijezde Colin O’Donoghue, Nora Zehetner, Eloise Mumford, Eric Ladin, Patrick Fischler i drugi.

The Right Stuff Season 1 Episode 1 , 2020

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Radnja ukratko:

Scenarizirana serija u osam epizoda jasno promatra ono što bi postalo prvi američki “reality show”, budući da su ambiciozni astronauti i njihove obitelji postali instant poznate ličnosti u natjecanju koje bi ih moglo ubiti ili učiniti besmrtnima.

U jeku hladnog rata 1959. godine, Sovjetski Savez dominira u svemirskoj trci. Za borbu protiv nacionalnih osjećaja straha i pada, američka vlada zamišlja NASA-in projekt Merkur, zapalivši svemirsku utrku s Sovjetima i stvarajući trenutne slave šačici najuspješnijih vojnih pilota. Ti pojedinci, koji postaju poznati kao Merkur-Sedam, krivotvoreni su u heroje mnogo prije nego što su postigli niti jedan herojski čin. Najbolji inženjeri u zemlji procjenjuju da im treba nekoliko desetljeća da bi mogli preći u svemir. Imaju dvije godine.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Patrick J. Adams, Jake McDorman, Colin O’Donoghue, Nora Zehetner, Eloise Mumford, Shannon Lucio, Aaron Staton. James Lafferty, Micah Stock, Michael Trotter, Jackson Pace, Eric Ladin, Patrick Fischler
Kreator: /
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU