Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Royal Treatment Trailer sa Laura Marano, Mena Massoud

The Royal Treatment Trailer sa Laura Marano, Mena Massoud

- Advertisement -

Objavljen je službeni trailer za “The Royal Treatment”, novu Netflixovu romantičnu komediju u kojoj glume Laura Marano (iz Disney Channela Austin & Ally) i Mena Massoud (iz Disneyjevog Aladdina).

Netflixov film vidi Marano kao običnog vlasnika frizerskog salona u New Yorku koji je angažiran da napravi frizuru i šminku za nadolazeće kraljevsko vjenčanje. Frizer se ubrzo zaljubi u mladog zgodnog princa (Massouda) — unatoč tome, sprema se oženiti ženu koju jedva poznaje.

- Advertisement -

Roman je napisala televizijska spisateljica Holly Hester (Grace Under Fire, The Drew Carey Show), a režirao je televizijski voditelj Rick Jacobson (Ash vs Evil Dead, Spartacus).

The Royal Treatment Film u kinima od Januara 2022 !

Radnja Filma Ukratko

Isabella (Laura Marano) vodi vlastiti salon i ne boji se reći što misli, dok princ Thomas (Mena Massoud) vodi vlastitu zemlju i sprema se oženiti zbog dužnosti, a ne zbog ljubavi. Kad Izzy i njezini kolege stilisti dobiju priliku života napraviti frizuru za kraljevsko vjenčanje, ona i princ Thomas saznaju da preuzimanje kontrole nad vlastitom sudbinom zahtijeva slijediti svoja srca.

The Royal Treatment Trailer Filma

Detalji filma

Glavne uloge Glumci

Laura Marano, Mena Massoud, Chelsie Preston, Crayford, Jacque Drew, Jen Van Epps, Cameron Rhodes, Amanda Billing, Jay Simon,Taylor Barrett

Žanr Filma

Komedija, Romansa, Filmovi 2021

Redatelj

Rick Jacobson

Scenarist

Holly Hester

Trajanje filma

1h 36min | Godina: 2022

Zemlja:

USA, New Zealand

Oficijalni Sajt

IMDB

- Advertisement -