Thursday, May 13, 2021

The Seventh Day (2021) Trailer Filma

Madman Films u Australiji predstavio je prvi službeni trailer za The Seventh Day, novi triler o egzorcizmu filmaša Justina P. Langea (The Dark). Ovo gotovo izgleda kao da Dan treninga susreće egzorcizme, dok Guy Pearce glumi oca Petera, poznatog egzorcista koji je obučavao mlađe svećenike.

On se udružuje sa svećenikom novakom za svoj prvi dan treninga – utvrđivanje posjedovanja i učenje obreda egzorcizma. Kako zaranjaju dublje u pakao na zemlji, linije između dobra i zla zamagljuju se i pojavljuju se njihovi vlastiti demoni. Naravno, uvijek je nešto ovako. Također glume Keith David, Stephen Lang, Robin Bartlett, Heath Freeman, Hannah Alline, major Dodge i Vadhir Derbez. Kao trailer za prvi pogled, ovo je jezivo i uzbudljivo te nagovještava da će ovo biti nešto što vrijedi pogledati ove godine.

The Seventh Day Film u kinima od 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Drastično se povećao posjed širom zemlje. Otac Peter (Guy Pearce) poznati egzorcist služi crkvi nadgledajući svećenike pripravnike dok oni poduzimaju posljednji korak u svojoj obuci na radnom mjestu – utvrđivanju posjeda i učenju obreda egzorcizma. Otac Daniel Garcia najnoviji je pripravnik oca Petra. Kako svećenici zaranjaju sve dublje u pakao na zemlji, linije između dobra i zla zamagljuju se i pojavljuju se njihovi vlastiti demoni. The Seventh Day scenarij je i režirao australski filmaš Justin P. Lange, njegov drugi igrani film nakon što je prethodno snimio film The Dark, kao i nekoliko kratkih filmova. Producirali su ga Chelsea Davenport, Kimberly Hwang, Amanda Presmyk i Dallas Sonnier.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Guy Pearce, Keith David, Stephen Lang, Robin Bartlett, Heath Freeman, Hannah Alline, Major Dodge, Vadhir Derbez, Tristan Riggs, James Healy Jr., Acoryé White, Ben Hicks, Brady Jenness, Riley Fitzgerald, Chris Galust
Redatelj: Justin P. Lange
Scenarist: Justin P. Lange
Žanr Filma: Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma The Seventh Day :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU