Sunday, March 7, 2021

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run 2020 Trailer

Objavljen je prvi službeni trailer za “The SpongeBob Movie: Sponge on the Run”, nadolazeću animiranu avanturističku komediju, koja se temelji na popularnoj dugogodišnjoj Nickelodeon seriji.

Riječ je o prvom CGI igranom filmu “SpongeBob” koji prati SpongeBob SquarePants (glas Tom Kennyja) i njegovog najboljeg prijatelja Patricka Star (Bill Fagerbakke) dok su krenuli na put do Izgubljenog grada Atlantic Citya u potrazi za svojim najboljim prijateljem , Gary, koji je, čini se, bio “napučen pužem”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U režiji Tima Hilla (Alvin i Chipmunks, Garfield: Tail of Two Kitties) film sadrži popis zvijezda gostiju koji uključuju like Keanu Reeves, Awkwafina, Reggie Watts i Snoop Dogg.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run Film u kinima od Maja, 2020 !

Radnja Ukratko:

Ovaj vikend za Dan sjećanja, SpongeBob SquarePants, njegov najbolji prijatelj Patrick Star i ostatak bande iz Bikini Bottom-a našli su se na velikom ekranu u prvom ikada održanom CGI spongeBob film filmu. Nakon što je puž za ljubimce SpongeBoba kućni ljubimac Gary opušten, on i Patrick kreću u epsku avanturu u Izgubljeni grad Atlantic Citya kako bi Garyja doveli kući. Dok se snalaze u užicima i opasnostima u ovoj opasnoj i urnebesnoj spasilačkoj misiji, SpongeBob i njegovi prijatelji dokazuju da nema ništa jače od snage prijateljstva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Keanu Reeves, Awkwafina, Reggie Watts, Snoop Dogg. Rodger Bumpass, Clancy Brown, Mr. Lawrence, Jill Talley, Carolyn Lawrence, Mary Jo Catlett, Lori Alan
Redatelj: Tim Hill
Scenarist: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Žanr Filma: Animirani, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU