Thursday, June 24, 2021

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run 2020 Trailer

Objavljen je prvi službeni trailer za “The SpongeBob Movie: Sponge on the Run”, nadolazeću animiranu avanturističku komediju, koja se temelji na popularnoj dugogodišnjoj Nickelodeon seriji.

Riječ je o prvom CGI igranom filmu “SpongeBob” koji prati SpongeBob SquarePants (glas Tom Kennyja) i njegovog najboljeg prijatelja Patricka Star (Bill Fagerbakke) dok su krenuli na put do Izgubljenog grada Atlantic Citya u potrazi za svojim najboljim prijateljem , Gary, koji je, čini se, bio “napučen pužem”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U režiji Tima Hilla (Alvin i Chipmunks, Garfield: Tail of Two Kitties) film sadrži popis zvijezda gostiju koji uključuju like Keanu Reeves, Awkwafina, Reggie Watts i Snoop Dogg.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run Film u kinima od Maja, 2020 !

Radnja Ukratko:

Ovaj vikend za Dan sjećanja, SpongeBob SquarePants, njegov najbolji prijatelj Patrick Star i ostatak bande iz Bikini Bottom-a našli su se na velikom ekranu u prvom ikada održanom CGI spongeBob film filmu. Nakon što je puž za ljubimce SpongeBoba kućni ljubimac Gary opušten, on i Patrick kreću u epsku avanturu u Izgubljeni grad Atlantic Citya kako bi Garyja doveli kući. Dok se snalaze u užicima i opasnostima u ovoj opasnoj i urnebesnoj spasilačkoj misiji, SpongeBob i njegovi prijatelji dokazuju da nema ništa jače od snage prijateljstva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Keanu Reeves, Awkwafina, Reggie Watts, Snoop Dogg. Rodger Bumpass, Clancy Brown, Mr. Lawrence, Jill Talley, Carolyn Lawrence, Mary Jo Catlett, Lori Alan
Redatelj: Tim Hill
Scenarist: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Žanr Filma: Animirani, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU