Friday, April 16, 2021

The Suicide Squad (2021) Trailer Filma

Pogledajte još jedan prikaz nove adaptacije Jamesa Gunna u filmu DC super zlikovca “The Suicide Squad”, koji povratak Margot Robbie vidi kao omiljenu obožavateljicu antijunakinje Harley Quinn i nudi predstavljanje Johna Cene kao ubojice protiv heroja Peacemaker.

Film, je meko ponovno pokretanje i dijelovi nastavka filmske uspješnice iz 2016., u osnovi prikazuje novu formaciju “The Suicide Squad” (sada nazvanu “Task Force X”) jer imaju zadatak misije pretraživanja i uništenja da se prikradu na zabačenom južnoameričkom otoku koji je pun od teško naoružanih gerilskih vojnika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Timu se pridružuje i Idris Elba koji glumi Bloodsport, vještog plaćenika s tehnološki naprednom kacigom i odijelom. Dok se vraćaju u sastav “Squada”, među glumcima su oskarovka Viola Davis u ulozi Amande Waller; Joel Kinnaman kao Rick Flag i Jai Courtney kao kapetan Bumerang.

U glumačkoj postavi je i Michael Rooker kao Savant; David Dastmalchian kao Polka-Dot Man; Daniela Melchior kao Ratcatcher 2; Peter Capaldi kao Mislioc i Sylvester Stallone kao glas kralja Morskog psa. U međuvremenu, Pete Davidson, Nathan Fillion, Alice Braga, Flula Borg i Sean Gunn zaokružuju momčad.

The Suicide Squad Film u kinima od Augusta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Od scenarista / redatelja Jamesa Gunna dolazi do superherojske akcijske avanture Warcraft Bros. Pictures THE SQUID SQUAD, koja sadrži kolekciju najdegeneriranijih delinkvenata u DC postavi.

Dobrodošli u pakao – zvani Belle Reve, zatvor s najvišom stopom smrtnosti u SAD-u A. Gdje se drže najgori Super-negativci i gdje će učiniti sve da izađu – čak i pridružiti se u supertajni, super- sjenovita radna skupina X. Današnji zadatak “umri ili umri”? Okupite kolekciju kontra, uključujući Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin i svima omiljenog psihologa, Harley Quinna. Zatim ih snažno naoružajte i bacite (doslovno) na udaljeni, neprijateljski nabijeni otok Corto Maltese. Prolazeći kroz džunglu vrveći militantnim protivnicima i gerilskim snagama na svakom koraku, Odred je u misiji traganja i uništavanja sa samo pukovnikom Rickom Flagom na terenu kako bi ih natjerao da se ponašaju … i vladinim tehničarima Amande Waller, prateći svaki njihov pokret. I kao i uvijek, jedan pogrešan potez i oni su mrtvi (bilo od ruku svojih protivnika, suigrača ili same Waller).

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Idris Elba, John Cena, Peter Capaldi, Alice Braga, Sean Gunn, Taika Waititi, Michael Rooker, Nathan Fillion, David Dastmalchian, Pete Davidson, Daniela Melchior, Steve Agee, Storm Reid, Joaquin Cosio, Mayling Ng, Juan Diego Botto, Julio Ruiz, Flula Borg, Jennifer Holland
Redatelj: James Gunn
Scenarist: James Gunn, John Ostrander
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Komedija Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU