Friday, May 24, 2024

The Sun Is Also a Star (2019) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

U kinima od Maj 2019. Godine
Naziv: The Sun Is Also a Star (2019)

Žanr FilmaDrama
Redatelj: Ry Russo-Young
Scenarist: Tracy Oliver, Nicola Yoon
Glavne Uloge: Yara Shahidi, Charles Melton, John Leguizamo, Hill Harper, Gbenga Akinnagbe, Camrus Johnson, Jake Choi, Keong Sim, Cathy Shim …
Radnja Filma: “Šta ako ti kažem da te mogu naterati da se zaljubiš u mene …?” Romantičar na koledžu Daniel Bae (Charles Melton) i pragmatičarka rođena u Jamajci Natasha Kingsley (Yara Shahidi) sastaju se – i padaju jedno na drugo – tokom jednog čarobnog dana usred žestine i vreve New Yorka. Iskre odmah lete između ova dva stranca, koji se možda nikad ne bi sreli da im sudbina nije dala mali pritisak. Ali da li će sudbina biti dovoljna da te tinejdžere odvrati od zvijezde do sreće u ljubavi? Sa samo nekoliko sati u onome što izgleda kao njen posljednji dan u SAD-u, Natasha se bori protiv deportacije svoje porodice tako žestoko kao što se bori sa svojim budnim osjećajima prema Danielu, koji radi jednako teško da je uvjeri da im je suđeno biti zajedno.

IMDB i Trailer Filma The Sun Is Also a Star :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave