Friday, June 14, 2024

The Tax Collector (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Shia LaBeouf opasan je ulični izvršitelj koji radi za zloglasnu bandu iz Los Angelesa u službenom traileru za nadolazeći kriminalni triler “The Tax Collector”.

Od Davida Ayera, pisca i redatelja “Furyja”, “End of Watch”, “Harsh Timesa” i “Suicide Squad”, stiže novi triler LA koji govori o dvojici “poreznika” koji se iznenada nađu uhvaćen usred smrtonosnog rata bande, koji je njih i njihovu obitelj doveo u ozbiljnu opasnost.

Pored LaBeoufa, filmske zvijezde Bobby Soto (Narcos: Meksiko), Cinthya Carmona (East Los High), Lana Parrilla (Once Once a Time) i komičar George Lopez.

The Tax Collector Film u kinima od Augusta, 2020 !

Radnja Ukratko:

David (Bobby Soto) i Creeper (Shia LaBeouf) “su poreznici” za čarobnjaka za zločine, koji je prikupljao svoj profit od zarade nedozvoljenih poslova lokalnih bandi. Ali kad se Wizardov stari suparnik vrati u Los Angeles iz Meksika, posao je zaustavljen i David se nađe u očaju da zaštiti ono što mu je najvažnije od svega ostalog: njegovu obitelj.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Shia LeBeouf, Bobby Soto, Cinthya Carmona, George Lopez, Lana Parrilla, Chelsea Rendon, Karrie Martin, Elpidia Carrillo
Redatelj: David Ayer
Scenarist: David Ayer
Žanr Filma: Krimi, Drama, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave